STRAH SE VIDI I PREKO SNIMKE: Gigi je taoc svoje 'majke iz pakla', Zayn je urlao na nju da joj se napokon suprotstavi

Internetom ponovno kruže snimke na kojoj Yolanda Hadid vrijeđa kći Gigi, no dio komentatora tvrdi kako si je mladi supermodel sam kriv za raspad veze sa Zaynom Malikom i incident. Je li moguće?

Profimedia

Ne prestaje se pričati o Yolandi Hadid te njezinom fizičkom obračunu sa sada već bivšim dečkom njezine kćeri Gigi Hadid, Zaynom Malikom.

Ubrzo nakon incidenta, na površinu su isplivale razne grozne stvari o Yolandi, ali i snimke na kojima vrijeđa svoju straiju kćer te joj brani da igra odbojku ili jede, jer to nije 'ženstveno'. Iako je u početku tvrdio da nije kriv, Zayn je na kraju priznao krivnju jer je optužen po četiri točke optužnice te je dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godinu dana.

Yolanda Hadid vrijeđa Gigi Hadid  YouTube

'Makni se od moje kćeri, nizozemska d**lj*', rekao je bivšoj manekenki Yolandi Hadid koja ga je prijavila policiji. Prema policijskom izvještaju, mladi pjevač vrijeđao je i svoju djevojku. Ipak, na Yolandu je i fizički nasrnuo te je gurnuo u ormar. Na Gigi se naljutio navodno zato što nije htjela stati na njegovu stranu.

Na kraju, pjevač se sukobio i s tjelohraniteljem. Zayn je dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godinu dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, morat će pohađati tečaj za kontrolu bijesa, kao i program protiv nasilja u obitelji.

Na svoju sada već bivšu djevojku je urlao telefonski govoreći joj kako i bilo vrijeme da se nauči suprotstaviti svojoj mami.

Profimedia 

Šuška se i kako je Yolanda tog dana upala u kuću svoje kćeri i njezinog partnera nepozvana i to u društvu nekolicine prijatelja s kojima je željela 'iscijeliti' Zayna, društvo ga je navodno i vrijeđalo, no takve stvari nikada nisu potvrđene.

Ipak, Yolandu su već ranije neki nazivali 'majkom iz pakla'. Navodno je i mlađu kći Bellu natjerala na brojne operacije, no niti jedna od njih ne da na svoju mamu te ju nazivaju 'najboljom na svijetu'.

Gigi se posljednjih dana oglasila samo jednom i to kako bi poručila da joj je dobrobit njezine kćerkice Khai, koju ima sa Zaynom, najvažnija te da zbog toga neće istupati u javnost. Mnogi smatraju kako je to najbolje što je mogla napraviti, jer mediji i javnost i ovako dovoljno seciraju njezinu obitelj i ljubavnu vezu s glazbenikom koju su nekoliko puta prekidali.

Par se počeo viđati 2015. godine, a Gigi je zbog bivšeg člana boy benda One Direction ostavila glazbena Joea Jonasa s kojim je u to vrijeme hodala nekoliko mjeseci. Zayn je u kolovozu 2015. godine prekinuo sa zaručnicom Perrie Edwards putem telefona i to nakon četiri godine ljubavi, a dugo se šuškalo kako se sa plavokosim supermodelom spetljao dok je još bio zauzet.

Profimedia 

U prosincu 2015. godine par je postao služben i na Instagramu, a Perrie nikada nije skrivala koliko ju je to povrijedilo. Ipak, ona danas živi ljubavnu bajku s nogometašem Alexom Chamberlainom s kojim čeka prvo dijete, dok su se Gigi i Zayn odvojili, ovaj put se čini, zauvijek.

Neki tvrde kako je karma odradila svoje, a šuška se i kako će Yolanda napraviti sve kako bi Zayna zadržala podalje od Gigi i unuke jer time želi zadržati kontrolu nad obitelji. Je li uspjela, pokazat će vrijeme...

Fotografije 'mame iz pakla' s obitelji pogledajte u galeriji.

Instagram Yolanda Hadid s obitelji koju navodno jako voli kontrolirati.