NESTAO JE NAKON RAZVODA OD IVE TODORIĆ: Imali su raskošnu svadbu i dobili troje djece, a bio je u pritvoru s njenim ocem

Gdje je bivši suprug Ive Todorić, Hrvoje Balent, mnogi se pitaju nakon što se šuškalo da je ona zaručena.

Robert Gašpert

Posljednjih dana se šuškalo da se Iva Todorić (45) zaručila nakon što se na jednoj modnoj reviji pojavila s velikim osmijehom na licu i velikim prstenom na ruci.

Ipak, uskoro je Iva opovrgnula te glasine, a nije htjela komentirati je li još u vezi s Nikolom, tajanstvenim Beograđaninom s kojim dijeli fotografije na društvenim mrežama. Dok kći hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića privlači pažnju privatnim životom, mnogi se pitaju gdje je nestao njezin bivši suprug Hrvoje Balent (48).

Robert Gašpert 

Iva i Hrvoje su imali 2001. raskošno vjenčanje s 300-tinjak uzvanika među kojima je bilo puno poznatih Hrvata. Slavlje se odvijalo u nekadašnjem hotelu Intercontinental, a mladence i goste je zabavljao Jasmin Stavros.

Kruna njihova braka je bilo rođenje kćeri Tare i sinova Ivana i Ante. Supružnici su s djecom živjeli u Kulmerovim dvorima u Zagrebu sa ostatkom obitelji Todorić, a Hrvoje je 2012. došao u upravu koncerna Agrokor. S godinama je napredovao do mjesta izvršnog potpredsjednika za centralnu nabavu i usluge Agrokora, a Iva je bila direktorica marketinga.

Čini se da su se problemi između para pojavili kada je došlo do propasti koncerna i država je preuzela upravljanje nad njime. Hrvoje je 2017. završio u pritvoru sa svekrom Todorićem, a Iva ih je obojicu dočekala pri izlasku.

Robert Gašpert 

Uskoro su krenule glasine o razmiricima između supružnika te ih je Iva dodatno potvrdila kada je u lipnju 2018. promijenila prezime Balent u djevojačko Todorić. Domaći mediji su pisali da je zahtjev za razvod podnio Balent i da se preselio u zagrebački Ban centar u Cesarčevoj ulici.

Iva se svojedobno o svemu što joj se događalo oglasila na društvenim mrežama. 'Ove sam godine prošla kroz puno toga. Nakon svih uspona i padova mogu reći da je iza mene loša godina, ali još sam ovdje. Još sam u stanju učiti, rasti, smijati se nevoljama i radovati se blagoslovima. Zbog toga sam zahvalna za sve i svakog tko je još prisutan u mom životu', istaknula je u prosincu 2017. 

Više fotografija bivšeg para pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Bivši supružnici Iva Todorić i Hrvoje Balent