KAKO SAD IZGLEDAJU GLUMCI IZ 'DAWSON'S CREEKA'? Zadržali su 'jeziva' dječja lica, a samo njega nisu zadesile tragedije

James Van Der Beek, Michelle Williams, Katie Holmes i Joshua Jackson bili su nekad omiljeni teen glumci, a evo kako izgledaju danas.

Profimedia

Sjećate li se legendarne serije 'Dawson's Creek'? Emitirala se šest godina, sve do 2003. te je pratila odrastanje četvero najboljih prijatelja tinejdžera.

James Van Der Beek, Michelle Williams, Katie Holmes i Joshua Jackson bili su omiljeni glumci diljem svijeta, a evo kako danas izgledaju.

Profimedia 

James Van Der Beek

On je u seriji utjelovio glavnog lika Dawsona Leeryja. Danas ima 44 godine te je u braku s Kimberly Van Der Beek s kojom ima petero djece. Nakon serije koja ga je proslavila dobivao je manje uloge u drugim hit serijama, a mnogi komentiraju kako glumac izgleda kao da nije ostario niti dana.

Profimedia 

Katie Holmes

U seriji je glumila Joey Potter nakon čega se pojavila u brojnim filmovima. Danas ima 42 godine, a bila je u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom te se udala za Toma Cruisea s kojim ima 15-godišnju kćer Suri. Ipak, ljubav je pukla pa je brak završio razvodom nakon samo šest godina i to navodno zbog Tomove opsjednutosti scijentologijom.

Legendarni glumac kćer navodno nije vidio godinama, a dugo se šuškalo i da je Kate doslovno preko noći pobjegla s kćerkicom od posrnulog supruga jer nije htjela prihvatiti kontroverznu vjeru. I ona je jedna od glumica kojoj godine ne mogu ništa.

Profimedia 

Joshua Jackson

U seriji je utjelovio Paceyja Wittera. Kanadski glumac danas ima 43 godine, u braku je s glumicom i modelom Jodie Turner-Smith. Par ima jedno dijete. Pojavio se u filmovima 'Tajno društvo', 'Sigurne stvari' i brojnim drugima, a prethodno je bio poznat i po desetogodišnjoj vezi s glumicom Diane Kruger.

Par se nije htio vjenčati, no itekako su iznenadili prekidom jer su se činili kao stvoreni jedno za drugo. I ona je ubrzo nakon prekida pronašla sreću na drugoj adresi, s kolegom Normanom Reedusom s kojim također ima dijete.

Profimedia 

Michelle Williams

U seriji je glumila Jen Lindley, nakon čega joj je karijera počela vrtoglavo rasti. Imala je zapažene uloge u brojnim filmovima poput 'Planine Brokeback' i 'Moj tjedan s Marilyn'.

Profimedia 

Bila je u vezi s nikad prežaljenim Heathom Ledgerom s kojim je dobila kćer Matildu. Par je prekinuo prije nego je glumac pronađen mrtav u svom stanu. Dugo se šuškalo kako je za prekid bila kriva njegova ovisnost o alkoholu, drogama i tabletama, no postoje svjedočanstva susjeda da je i Michelle bila 'divlja', no smirila se kad je saznala da je trudna. Par se navodno i često burno svađao, no njegova obitelj je ostala u dobrim odnosima s plavokosom slatkicom.

Michelle je od prošle godine u braku s Thomasom Kailom s kojim se vjenčala nakon kratke veze i zbog kojeg je ostavila Phila Elveruma.

Danas ima 41 godinu, a mnogi će se složiti kako glumica s godinama izgleda sve bolje.