LUKA O BIVŠOJ LJUBAVI INGRID: 'Sretan sam što je u vezi, jedina stvar koju joj zamjeram...'

Ingrid Divković je našla novog dečka, a njezin bivši partner Luka Budak je otkrio što misli o tome.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jedno od velikih iznenađenja nakon kraja prve sezone reality showa 'Brak na prvu' bilo je što su par postali natjecatelj Luka Budak i psihologinja te spisateljica Ingrid Divković koja je pomagala spojiti parove u showu. Iako se sve činilo idiličnim, kasnije su prekinuli.

Ingrid je našla novog dečka, a Luka je sad otkrio što misli o tome.

Instagram 

'Drago mi je i sretan sam što je u vezi, što je našla sreću. Jedina stvar koju joj zamjeram je to što se slikala na isti način na koji način smo se i mi slikali i znam da ih je slikala ista osoba', ispričao je u podcastu 'Roksini anđeli', javlja RTL.

Podsjetimo, Ingrid je na društvenoj mreži otkrila kako je došao kraj njihove ljubavi.

Robert Gašpert 

'Ovo je lice žene koja je voljela iskreno i bez fige u srcu i ona će budite sigurni u to tako voljeti i dalje. Jedina je razlika u tome što će dok ju život ne odvede u zagrljaj koji će biti vječan i veći od svega, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi. Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući', napisala je među ostalim.