POKAZALA MU SREDNJI PRST: Vidno posvađani par pravio se da je sve u redu, a on nije mogao sakriti da je ne želi zagrliti

Manekenka Heidi Klum na snimanje je u Atenu otputovala sa suprugom Tomom Kaulitzom, a čini se da ni pred kamerama nisu mogli sakriti bračne probleme.

Profimedia

Njemačka manekenka Heidi Klum jedno je od najuspješnijih lica modne industrije te je jedan period svoje karijere zaista 'iskakala iz paštete' modelirajući za sve moguće svjetske brendove i reklame kozmetičkih kuća.

Ipak, u posljednje je vrijeme svoju karijeru modela stavila na pauzu, a mjesto joj sve više zauzima njezina kći Leni. Manekenka ju je 16 godina skrivala od javnosti, a tek je prošle godine počela objavljivati fotografije s njom na društvenim mrežama. Uz to, 17-godišnja Leni prošle je godine zajedno s mamom krasila naslovnicu prestižnog časopisa Vogue, a čini se da sve više i više ide njezinim stopama.

Profimedia 

Svejedno, majka Klum i dalje nigdje ne može proći nezapaženo pa su je sada paparazzi uslikali na snimanju nove, 17. sezone 'Njemačkog Top Modela' u Ateni. Manekenka je zablistala u narančastom kompletu, ali ipak je ovoga puta pažnja bila usmjerena na nešto drugo.

Naime, u Grčku je otputovala u pratnji 16 godina mlađeg supruga, Toma Kaulitza, kojem je sudbonosna 'da' izrekla u kolovozu 2019. godine, dva mjeseca nakon zaruka.

Instagram 

Gitarist benda Tokio Hotel i poznata manekenka poznati su po čestom javnom izmjenjivanju nježnosti, ali izgleda da ovoga puta nisu bili u najboljem raspoloženju.

Najprije su posjetili Akropolu gdje je već postalo jasno da među njima nešto nije u redu. Ponašali su se prilično distancirano, a pogotovo Tom koji nije htio zagrliti Heidi držeći ruke u džepovima kada je ona to učinila.

Nakon razgledavanja, stigli su na set gdje mu je u jednom trenutku manekenka pokazala srednji prst iza leđa dok je hodala za njim. Što se ovdje točno dogodilo i dalje nije poznato javnosti, ali nadamo se da je riječ samo o maloj svađi. 

A kako je to par izgledao u Ateni, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Heidi Klum i Tom Kaulitz