NEVOLJE U RAJU? Javnost se zgražala nad njihovom vezom i bolesnim izjavama ljubavi, a sad su snimljeni u žustroj svađi

Fotogafi su na aerodromu uhvatili Machine Gun Kellyja i njegovu djevojku Meghan Fox u žestokoj svađi.

Profimedia

Veza Machine Guna Kellyja i Megan Fox od samog početka nije prestajala puniti novinske stupce.

Zbog njihovog bizarnog ponašanja često su ih uspoređivali s bivšim glumačkim parom - Angelinom Jolie i Billyjem Bobom Thorntonom, a oni se na to nisu obazirali. Baš suprotno.

Oko vrata nose bočice s krvlju onog drugog, često se nedolično ponašaju u javnosti i razmjenjuju nježnosti kao da su u spavaćoj sobi, a često su izjavljivali da žele da svi vole kao oni.

Profimedia 

Megan je Machine Guna Kellyja nekoliko puta nazvala ocem njihove buduće djece, no sada se čini da nije sve tako idealno kako su pokušali prikazati.

Iako se do sada nekoliko puta dogodilo da su ih paparazzi uhvatili nespremne, a fotografije su pokazivale da je lijepa glumica uglavnom bila ta koja je zbog dečkovog ponašanja bila vidno iznervirana, ovaj put su očito 'popustile kočnice' s obje strane.

Paparazzi su ih uhvatili na ulicama Soluna u žučnoj svađi, a kako su očevici rekli stranim medijima, sve je vrištalo koliko je Megan revoltirana. No, ni Machine Gun joj nije ostao dužan, pa je na sve što je rekla imao spreman odgovor.

Profimedia 

Zasad nije poznato zašto se par posvađao.

Megan Fox trenutno je u Grčkoj jer tamo snima svoj novi film, a s njom je na put otišao i njezin dečko. Samo nekoliko dana ranije medije su preplavile njihove romantične fotografije, međutim, pokazale su da i oni, kao i svi parovi na svijetu - imaju uspona i padova.

Mnogima još uvijek nije jasno što ona traži s kontroverznim glazbenikom, a neke od njihovih fotografija možete pogledati u galeriji i sami procijeniti čine li vam se oni kao dobar par.

Profimedia Megan Fox i Machine Gun Kelly na MTV dodjeli nagrada