SLOVILA JE ZA NAJLJEPŠU HOLIVUDSKU PLAVUŠU: Pamela pokazala lice bez šminke, ostat ćete bez riječi kad je vidite

Kako Pamela Anderson izgleda bez šminke, zanimalo je mnoge obožavatelje.

Profimedia

Zvijezdu kultne serije 'Baywatch' Pamelu Anderson (54) 'zalomilo se' jedno za nju posve neuobičajeno izdanje.

Naime, paparazzi su glumicu snimili u društvu misterioznog muškarca kako šeta Malibuom i odlazi po kavu za van. Pamela je bila u sivim hlačama od trenirke i bijeloj majici s kratkim rukavima te na licu nije imala ni mrvicu šminke. Nosila je i dioptrijske naočale za koje je malo tko zna da su joj potrebne.

Profimedia 

Anderson je ugodno iznenadila obožavatelje rijetkom prilikom u kojoj nije bila sređena od glave do petke i u nekoj seksi kombinaciji. Na licu joj su se vidjele bore koje su sasvim normalne s obzirom na njene godine, a nije bilo ni traga estetskim zahvatima za koje su ju neki optuživali.

Inače, osim po ljepoti je poznata i po burnom ljubavnom životu. U siječnju ove godine je iznenadila viješću da se udala šesti put i to za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta. 'Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju čovjeka koji me iskreno voli', rekla je Pamela za Daily Mail.

Par se upoznao početkom prošle godine i ljubav im se dogodila tijekom lockdowna. Prije njega je 12 dana bila u braku s Jonom Petersom, a za bivšeg supruga Tommyja Leeja, s kojim ima dva sina, udala se nakon samo 96 sati poznanstva. Razveli su se 1998. nakon tri godine braka.

Bila je udana i za Kida Rocka te Ricka Salomona kojem je dva puta rekla sudbonosno da.

Više fotografija Pamele pogledajte u galeriji. 

Profimedia Pamela Anderson