LANA GOJAK: 'Izluđuju li i vas uvijek sređene Instagram mame? Maja Šuput ajde, ali ostale??'

Lana Gojak se fotkala sa kćerkicom Pinom u jednom salonu za uljepšavanje te je nasmijala opisom.

Instagram

Zvijezda serije 'Ne daj se, Nina', glumica Lana Gojak Bajt, nasmijala je pratitelje na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira sa kćerkicom Pinom u jednom salonu za uljepšavanje.

Siniša Bajt 

'Jel' vas izluđuju one uvijek sređene Instagram mame koje su pritom i modno usklađene sa svojom djecom? Mene DA! Ljubomorno ih gledam i ne kužim kako je to moguće. Maja Šuput ajde, ali ostale?? Raščupana dojim, skrolam i mislim 'Pa da, ta garant ne doji, garant ima dadilju, kuharicu, batlera ili klona!?'. I onda, nakon 3 mjeseca, u istom tjednu uspijem otići na depilaciju i frizuru i modno se uskladiti s bebom. Kako?? Slučajno!!', napisala je.

Instagram 

Objava je oduševila i voditeljicu Marijanu Batinić te glumicu Natašu Janjić Medenčić.

Pina je, otkrila je Lana nedavno za Story, super beba.

Instagram 

'I danju i noću jede svakih sat i pol do dva, što je na početku bilo jako iscrpljujuće, ali kad smo uspostavile ritam, sve je postalo lakše. Noću spava s redovitim buđenjima za papicu nakon čega odmah zaspi. Na početku su mi ti noćni podoji bili teška muka, sad sam se navikla i budim se bez većih problema na prvi njezin zvuk. Više i ne osjećam umor tako snažno, pretpostavljam da se tijelo jednostavno navikne. Ona se jako mijenja i razvija iz dana u dan. Trenutačno je u fazi gugutanja i otkrivanja svog glasa pa stalno ćaskamo, mazimo se i smijemo. Jako je znatiželjna i zabavna beba. Srećom za nas, jako voli boraviti vani pa su nam šetnje uz more ili u šumi svakodnevica', ispričala je.

Lana je kćerkicu dobila sa suprugom, redateljem Sinišom Bajtom, s kojim se vjenčala u susjednoj Italiji 2017. godine nakon višegodišnje veze.