KOURTNEY I TRAVIS POSTALI GOSPOĐA I GOSPODIN?: Najstarija sestra Kardashian požurila na vjenčanje

Kourtney Kardashian nizom fotografija sa zaručnikom Travisom Barkerom na svom Instagramu izazvala je pozornost obožavatelja koji su pomislili da se par vjenčao.

Instagram

Najstarija sestra Kardashian nastavlja s dijeljenjem svoje sreće i ljubavi u kojoj uživa sa zaručnikom Travisom Barkerom. U posljednjem Instagram postu, objavila je niz fotografija na kojima se nalaze ona i njen dragi, s opisom ‘Going to the chapel’ pa su se mnogi zapitali jesu li se Kourtney i Travis zaputili na vlastito vjenčanje.

Travis je za tu prigodu odabrao klasični crni smoking i leptir mašnu, dok je Kourtney zasjala u dugačkoj crnoj haljini koja je naglasila njenu zavidnu figuru

No, Kourtney je ispod fotografije označila ime svojeg prijatelja Simona Hucka pa se može zaključiti da su Kourtney i Travis krenuli na njegovo vjenčanje s dugogodišnjim partnerom Philom Riportellom. Na Kourtneyino i Travisovo vjenčanje ipak ćemo morati još malo pričekati, iako svi s nestrpljenjem nagađaju kad će i ova sestra Kardashian napokon stati pred oltar.

Facebook 

Podsjetimo, par je zaručen već nekoliko tjedana, a Travis je Kourtney zaprosio romantičnom prosidbom na plaži. Kourtney obožava objavljivati fotografije sa svojim zaručnikom i sa svijetom dijeliti njihovu ljubav. Iako ih mnogi smatraju neobičnim parom, čini se da ništa ne može naškoditi njihovoj ljubavi.

U galeriji pogledajte više fotografija sretnog para!

Profimedia Kourtney Kardashian i Travis Barker