POKUŠALA JE UĆI U NJEGOV LIJES: Kad joj je sin umro na rukama, 'najnesretnija plavuša' izgubila je volju za životom

Mnogi su zaboravili da je Anna Nicole Smith osim kćeri imala i sina, a upravo je njegova smrt bila okidač za kasnije predoziranje lijekovima.

Profimedia

Iako je prošlo 14 godina od smrti Anne Nicole Smith, njezina priča danas ne privlači ništa manje pozornosti nego u vrijeme kad je bila živa.

Ostala je zapamćena kao problematična, ekscentrična i nestvarno lijepa zvijezda koja se proslavila udajom za naftnog tajkuna, a koja je okončala život godinu nakon smrti prvog sina Daniela Waynea Smitha.

Iza sebe je ostavila kćer, za koju kažu da je njena kopija, i koja danas ima 14 godina. Upravo njeno rođenje bilo je povod za posjet starijeg brata Daniela koji je došao vidjeti sestricu, a posjet je završio njegovom smrću, nakon što se pokraj njene kolijevke predozirao majčinim lijekovima.

Annin brak s prvim mužem

Anna je Daniela dobila još kao tinejdžerica, iz braka s Billyjem Wayneom Smithom, koji je bio kuhar u restoranu brze hrane. Anna mu je tad bila pomoćnica i još je koristila svoje pravo ime - Vickie Lynn Hogan. Oboje su napustili srednju školu s 14 godina, a vjenčali su se kada je Anna imala 17 godina. Godinu dana kasnije rodila mu je sina Daniela Waynea.

Profimedia 

No, Anna nije namjeravala biti tipična domaćica, niti je dolazilo u obzir da nema posao. Godine 1991. počela je raditi u striptiz klubu u Houstonu, gdje je upoznala svog drugog supruga J. Howarda Marshalla. 1993. godine stavila je točku na brak s Billyjem, a mnogi izvori su tvrdili da je njihov raskid uslijedio mnogo prije jer je na posao dolazila s bebom.

Daniel raste

O Danielu se brinula Annina majka s kojom je ostao do svoje šeste godine. Billy se nije pojavio ni na sprovodu svog sina, već je komemoracija održana samostalno, u Teksasu.

S obzirom na buran život svoje majke, Daniel je od najranijih dana privlačio pažnju medija, a tada se često pisalo o njemu kao o problematičnom dječaku. Daniel je vrlo teško podnosio razvod roditelja, a nisu pomogle ni česte selidbe, kao ni drugi brak njegove majke s vremešnim tajkunom.

Glumačka karijera

Sa samo 16 godina dobio je ulogu u majčinom reality showu 'Anna Nicole Show' gdje je glumio samog sebe, no kasnije se više nije želio pojavljivati ​​u seriji. Ipak, nakon toga se pojavio u nekoliko holivudskih filmova poput 'To the Limit' i 'Skyscraper'.

Profimedia 

Iako je u tim filmovima odigrao samo male uloge, mnogi su cijenili njegovo glumačko umijeće i predviđali mu svijetlu budućnost, međutim, sve je uništio njegov problem s narkoticima i drogama.

Rođenje sestre i tragičan kraj

Nakon što je njegova majka na svijet donijela kćer Dannielynn Birkhead, Daniel je požurio u rodilište na Bahamima da je vidi. Nažalost, Danielov je život završio upravo u majčinoj bolničkoj sobi, nakon što je zaspao kraj kolijevke. Anna je prvo pomislila da čvrsto spava, te se svim silama trudila probuditi ga, dok je u drugoj ruci držala novorođenu kćer, a onda je alarmirala liječnike.

Preminuo je od smrtonosne kombinacije antidepresiva i narkotika, a neki tvrde da su narkotici bili razlog zašto je u samo nekoliko tjedana prije smrti izgubio devet kilograma.

Profimedia 

Kako bi je izvukli iz bolnice, liječnici su joj morali dati ogromnu količinu sedativa, a kasnije je na sprovodu izazvala skandal kad je otvorila lijes i pokušala ući u njega.

Jako je teško podnijela njegovu smrt, a do kraja života se nije mogla pomiriti s činjenicom da ga više nema. Postala je suicidalna, pa je čak i odabrala modnu kombinaciju u kojoj će je pokopati. Borila se s depresijom i prekomjernom težinom te miješala razne tablete, sve dok nije pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu Hard Rock na Floridi.

Još fotografija lijepe i nesretne Anne Nicole Smith pogledajte u galeriji. 

Profimedia, Story Snima se novi film o Anni Nicole Smith