OVAKO JE DORIS IZGLEDALA PRIJE 38 GODINA: Rijetko smo je viđali ovako zavodljivu, iako pjeva da je bila 'ružno pače'

Ako ste se ikada pitali kako je Doris Dragović izgledala na samom početku karijere, mogli bi se ugodno iznenaditi.

Screenshot Facebook

DorisDragović je nekad žarila i palila domaćom estradom, a mnogi i dan danas rado pjevaju njene pjesme.

Zbog toga smo se odlučili vratiti u prošlost i prisjetiti se njenog spota za pjesmu 'Seks enciklopedija'.

Doris Dragović u posljednje vrijeme više je bila van pozornice nego na njoj, iako se poznata pjevačica nakratko vratila i održala tri koncerta u dvorani Vatroslava Lisinskog 2017. godine. Isto tako, u posljednje vrijeme iznenađuje nikad spojivim suradnjama pa smo je nedavno mogli čuti u heavy metal pjesmi zajedno s Giulianom.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Doris je kao mlada pjevala u bendu 'More', a iz spomenutu 'Seks enciklopediju', samo jedan od hitova iz tog vremena bila je i pjesma 'Hajde da se mazimo'.

Screenshot Facebook 

 Malo tko se sjeća spota koji je snimljen 1983. na plaži, s Doris je tada zavodila u kupaćem kostimu. I 38 godina poslije Doris i dalje ima zavidnu figuru i teško bi itko pomislio da je ove godine napunila 60 godina. Taj spot možete pogledati OVDJE.

'Dok sam kao djevojčica rastezala žvaku, ti si se već naveliko stiskao u mraku', zavodljivi je tekst kojim počinje pjesma.

Screenshot Facebook 

Bile su to lude 80-te

Doris Dragović je pjevačka diva više od 30 godina. Iza sebe ima dva nastupa na Eurosongu i najbolje je plasirana hrvatska pjevačica na tom glazbenom natjecanju od samostalnosti Hrvatske države.