'ZAMISLI DA TI JE OVO POGLED IZ KREVETIĆA': Ivan Šarić nasmijao pratitelje novom fotografijom

Ivan Šarić pozirao je nagnut nad kolijevkom svog sinčića Olivera.

Instagram

Komičar Ivan Šarić nasmijao je pratitelje na Instagramu. Objavio je fotografiju na kojoj pozira nagnut nad kolijevkom svog sinčića Olivera, sa širokim osmijehom na licu i igračkom u ruci.

'Zamisli da ti je ovo pogled iz krevetića. Strašno. Jadan Olson', napisao je u opis objave.

Instagram 

Šarić i njegova partnerica Korana Gvozdić su sina dobili u travnju ove godine. Korana je prije nekoliko dana, na Međunarodni dan prijevremeno rođene djece, progovorila o svom sinčiću.

'Prije četiri dana proslavili smo 'velikih' 7 mjeseci, i svakog tog 13-og u mjesecu povučem se u osamu na par minuta kako bi na mobitelu prevrtjela slike s početka naše priče. Krene li suza?! Krene svaki put! Ali onda pogledam to pravo malo čudo koje upravo leži pored mene i guguće neku svoju pjesmicu... Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!', napisala je među ostalim.

Fotografije para pogledajte u našoj galeriji: