PRINC WILLIAM SNIMLJEN U IZLASKU IZ BOGATAŠKOG KLUBA: Dok ga je Kate čekala doma, on se zabavljao sa zvijezdama

Princ William, jedan od najmirnijih članova kraljevske obitelji snimljen je kako izlazi iz jednog ekskluzivnog londonskog kluba.

Profimedia

Princ William, poznat kao jedan od mirnijih članova kraljevske obitelji, za razliku od svog brata Harryja, nikad nije bio poznat po tulumarenjima, ali da i on ponekad voli zbrisati iz palače i zabaviti se u izlasku dokazuju i nove fotografije koje su procurile iz jednog od njegovih rijetkih izlazaka.

Budući britanski kralj posjetio je jednu predbožićnu zabavu u klubu privatnom klubu Oswald u Londonu ove srijede. Prema pisanju Daily Maila, William je uočen kako odlazi iz kluba i ulazi u automobil s privatnim vozačem koji ga je odvezao natrag u Kensingtonsku palaču.

Profimedia 

U javnost su procurile tek dvije fotografije na kojima se vidi kako William proviruje iz svog automobila.

Navodi se da se William zabavljao s pjevačem Jamesom Bluntom s kojim je dobar prijatelj i njegovom suprugom Emily, kao i s glumicom Holly Valance i njenim suprugom, milijarderom Nickom Candyjem u jednom od najekskluzivnijih londonskih klubova u koji pristup imaju samo članovi. Svoju suprugu Kate Middleton nije poveo sa sobom u izlazak.

Profimedia 

William je navodno član i tajnovitog ekskluzivnog kluba 5 Hertford Street čija godišnja članarina košta 1800 funti, odnosno oko 16 tisuća kuna.U ovaj klub novi članovi dolaze isključivo na preporuku dva postojeća člana, a vjeruje se da u članstvo kluba spadaju zvijezde poput Margot Robbie, Micka Jaggera i Harryja Stylesa, kao i brojni članovi kraljevske obitelji.

Zajedničke fotografije princa Williama i Kate Middleton pogledajte u galeriji. 

Profimedia Kate Middleton i princ William