VELIKI ZAVODNIK KOJEG VIŠE NE PREPOZNAJU: U krevet je odveo i 'lažnu djevicu' koja je nekad bila najveća zvijezda

Colin Farrell nekad je bio ljepotan za kojim su žene doslovno ludjele.

Profimedia

Colin Farrell (45) daleko je od onog markatnog muškarca kakvog pamtimo iz visokobudžetnih holivudskih filmova i često ga se može vidjeti u zapuštenim izdanjima.

Glumac je snimljen u prošlu nedjelju kako trči kalifornijskom četvrti Los Feliz. Colin je bio neprepoznatljiv s maramom na glavi, u kratkim hlačama i majici te torbicom oko struka.

Profimedia 

Nekadašnjeg zavodnika su svojedobno povezivali s glumačkom divom Elizabeth Taylor koja je preminula 2011., a on je kasnije komentirao da su imali poseban odnos. 'Obožavao sam ju jer je bila predivna i spektakularna žena. To je moja zadnja veza i nikad nije konzumirana', rekao je Farrell.

Inače, glumac je samo jednom otišao do oltara 2001. i oženio se Amelijom Warner, no njihov je brak brzo propao. Ona je sada u braku s Jamiejom Dornanom, zvijezdom franšize 'Pedeset nijansi sive'.

Dornan mu je oteo i titulu najzgodnijeg Irca kao i Michael Fassbender pa je Colin završio na trećem mjestu. Poznato je da je glumac ljubio i Britney Spears, Angelinu Jolie, Demi Moore i Lindsay Lohan. Britney Spears u to je vrijeme i dalje glumila 'nevinašce', a mediji su pisali kako ju je Colin 'pokvario'.

Kako se glumac mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Colin Farrell