LICE 'UBIJU' OD PHOTOSHOPA, A NA OVO UVIJEK ZABORAVE: Evo što jasno pokazuje koje dame zaglade borice 

Svi pomalo koristimo dobrobiti aplikacija za uređivanje fotografija, ali smiješno je misliti da ljudi ne primjećuju kada poznate dame do iznemoglosti promijene osobni opis.

Profimedia

Photoshop je davno sastavni dio društvenih mreža gdje se svi pokušavaju predstaviti u svom najboljem ruhu, iako ono najčešće zbog količine filtera prestaje biti njihovo pravo.

Upravo se u kontekstu toga u posljednje vrijeme najviše piše o pop kkraljici Madonni koja toliko pretjeruje u uređivanju fotografija da je javnost u šoku nakon svake njezine objavljene fotografije. Valjda njime želi prikriti katastrofu koju je na licu napravila operacijama i korekcijama.

Profimedia 

Kada pogledate njezine fotografije s početka karijere, kao i one nastale prije desetak godina te današnje, radi se o gotovo potpuno drugoj osobi, a zanimljivo je kako je nekada bili žestoki protivnik estetske i plastične kirurgije. 'Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života', istaknula je prije tri godine, a sada se svi možemo na to samo lijepo nasmijati.

A iako photoshop koristi na dnevnoj bazi, i dalje ga nije naučila koristiti. Dok lice pomladi za 20 godina, ostale dijelove tijela kao da zaboravi.

Najbolji pokazatelji godina, ali i photoshopa, su ruke, a upravo su zbog njih brojni obožavatelji nedavno napali Madonnu gdje joj dlanovi izgledaju kao da ima 63 godine, koliko i ima, a lice kao da ima 30. Ali nije ona jedina. Mnoge poznate dame upravo uz pomoć ruku 'dokažu' da su se itekako dorađivale - ili zbog vidno drugačije teksture kože ili zbog drugačije boje ili, kao Madonna, zbog zaborava. 

U nastavku vam donosimo koje su to dame zanemarile svoje rukice, a vi prosudite sami jesmo li u pravu. 

Instagram Poznate dame koje dorađuju lice