GREŠKA U KARIJERI? Čolić odbio pjesmu koja je postala vječni hit, neki pričaju da se dan danas kaje zbog toga

Mediji su ranije pisali da je Čola odbio pjesmu jer nije prepoznao hit, no Bajaga je otkrio da je istina o njoj potpuno drugačija.

Instagram

Legendarni glazbenik MomčiloBajagićBajaga otkrio je pravu istinu o nagađanjima zbog kojih ZdravkoČolić i danas žali jer je odbio pjesmu "Kad hodaš".

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pjesmu odbio jer nije prepoznao hit, Bajaga je otkrio da je istina o njoj potpuno drugačija.

Story 

- Nikad mi nije bilo žao, mogu i ja otpjevati pjesmu. Čola nije baš odbio ovu verziju pjesme “Kad hodaš”. Imao sam jednu iskreno slabiju verziju - rekao je Bajaga i dodao:

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da sam promašio glavnu temu, donijeli smo mu je. Pozvali su nas on i Kornelija Kovač, išli smo kum Miša Aleksić i ja, ja sam tada još bio u Ribljoj Čorbi i donijeli smo mu četiri stvari: "Tvoje oči", "Afrika", "Kad hodaš", .. iskreno, tu pjesmu nisam dobro završio, a sigurno je ne bih ni uzeo u tom izdanju - iskreno je odgovorio legendarni glazbenik.

Naveo je i kako bi njegov kolega uvijek prepoznao dobru stvar, kad bi je čuo.

- Samo je legenda da Čola nije prepoznao dobru pjesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. I nikad mi nije žao pjesme, uvijek je možeš i otpjevati i ti - rekao je Bajaga za Kurir.