ANĐEO SE VRAĆA KUĆI: Kritizirala brend zbog maltretiranja manekenki, a sada se pojavila u njegovoj blagdanskoj kampanji

Kao novi-stari Victoria's Secret ambasador vraća se manekenka i supermodel Bella Hadid.

Profimedia

Nakon uzastopnih kontroverzi oko Victoria's Secreta, brend je konačno proveo u djelo plan promjene svoje politike i poboljšanja imidža u modnoj industriji.

Među nekoliko novih ambasadora, poput indijske glumice Priyanke Chopre i svjetske nogometne prvakinje Megan Rapinoe, potvrđeno je da se u tim brenda službeno vraća bivši Victoria's Secret anđeo, manekenka Bella Hadid.

Bella je napustila brend 2018. godine i u nekoliko intervjua otkrila loša iskustva koja je imala dok je šetala pistom kao Viktorijin anđeo.Nekoliko optužbi za nedolično ponašanje prema drugim manekenkama, uključujući i nju, podignuto je protiv Eda Razeka, koji je podnio ostavku s mjesta predsjednika i glavnog direktora za marketing matične tvrtke Victoria's Secreta, L Brandsa. Optužbe uključuju maltretiranje, seksualno uznemiravanje i opscene komentare.

Sada je Bella Hadid otkrila da je započela pregovore za svoj povratak prije 18 mjeseci kako bi se uvjerila da tvrtka zapravo mijenja svoje interne politike i promovira pozitivniju sliku tijela ženama i kupcima diljem svijeta.

U intervjuu za Marie Claire rekla je: 'Trebalo mi je skoro godinu i pol dana za susret s njima. Čak mi je i taj razgovor bio vrlo kompliciran zbog načina na koji sam se osjećala u prošlosti. Ali došli su sa sjajnom prezentacijom o svemu što se promijenilo, o načinu na koji idu naprijed ne samo s različitošću tijela, već i s različitošću žena općenito.'

Profimedia 

Podsjetimo, Bella je Victoria's Secret modnom pistom prošetala tri puta, ali ispostavilo se da se nije osjećala baš najbolje zbog toga.

Na Vogue Fashion Festivalu u Parizu, manekenka je priznala da se prvi put osjećala ugodno u modeliranju donjeg rublja tijekom Rihannine Savage x Fenty modne revije na New York Fashion Weeku.

U našoj galeriji pogledajte kako je Bella izgledala na prijašnjim Victoria's Secret revijama.

Profimedia Bella Hadid na Victoria's Secret modnoj reviji