DANIJELA JE SPREMNA STAVITI OVU TEŠKU GODINU IZA SEBE: Junački je podnijela sve što su mediji o njoj pisali ovih mjeseci

Da gleda samo naprijed, Danijela Martinović pokazala je i najnovijom objavom na Instagramu.

Instagram

Splitska pjevačica DanijelaMartinović imala je tešku godinu oko sebe, no iz svih situacija izašla je jača nego ikada.

Junački je podnijela prekid ljubavne veze, pa i sve novinske napise nakon prekida dugogodišnje veze s PetromGrašom ove godine, a i nakon što je još jače odjeknula vijest o njegovoj novoj djevojci HaniHuljić.

Da gleda samo naprijed, pokazala je i najnovijom objavom na Instagramu. Već je spremna za Novu godinu, a posljednje je gostovala u jednoj sarajevskoj zabavnoj emisiji.

 Naknadno je objavila i video kako bi pokazala atmosferu s nastupa:

 Danijela u posljednje vrijeme ne staje s poslom. Osim što je je proslavljena pjevačica, okušala se i kao spisateljica.

Pravo je iznenađenje bilo i kada se naša poznata pjevačica posvetila književnosti. Njezina knjiga 'Neopisivo' postigla je veliki uspjeh, no na tome neće stati.

Ako bacite pogled na njene stihove u serijalu 'Šalabahter života', također će vam postati jasno da je Danijela jedna vrlo kreativna žena koja je proživjela svašta i sada to iskustvo želi podijeliti s ostalima.

'Pjevanje je jedan dio mene, pisanje je jedan dio mene. Pjevanjem i pisanjem sam potpuna. Zato su mi moji koncerti bitni, jer sam tu potpuna ja, tu sam cjelovita. No, ne bih rekla da sam se promijenila, jednostavno sam potpuna', rekla je jednom Splićanka.

Podsjetimo, u posljednje vrijeme se više piše o prekidu poznate pjevačice i njenog bivšeg dečka Petra Graše te njegovoj novoj djevojci Hani Huljić, nego o njihovim karijerama.