'IZVINITE, JESTE LI VI J.LO?': Mnogi će se sigurno složiti da je ovo najizazovnije Frankino izdanje do sada 

Domaća pjevačica Franka Batelić sve je oduševila najnovijom Instagram fotografijom na kojoj je pozirala u prilično neuobičajenom izdanju.

Instagram

Domaća pjevačica Franka Batelić zna kako svojim obožavateljima nedjelju učiniti zanimljivijom. 

Naime, na svom je Instagram profilu objavila novu fotografiju na koju je rijetko tko uspio ostati imun. Pozirala je u crnom korzetu s halterima i samostojećim čarapama, a na desnoj nozi imala je i držač za pištolj.

'Držite se svojih pištolja', napisala je pjevačica u opisu, a komentari ispod fotografije bili su i više nego pozitivni.

'Mamacita', 'Izvinite, jeste li bi J.Lo?', 'Kakva Lara Croft', 'Uvijek prelijepa', pisali su joj pratitelji. Dalo bi se zaključiti da Franka snima novi spot, a malo je reći da ga nakon ove nove fotke svi jedva čekaju vidjeti.

Inače, pjevačica je nedavno pokazala kako izgleda njezino božićno drvce. Otkrila je i da joj u kićenju pomaže njen sinčić Viktor koji je na fotografiji nosio dres sa svojim imenom. 'It's beginning to look a lot like Christmas', napisala je Franka u objavi riječi pjesme Michaela Bublea.

Pjevačica rijetko objavljuje fotografije sa sinom kojeg je dobila u siječnju prošle godine sa suprugom, umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom. Supružnici su se krajem prošle godine uselili u luksuznu vilu u centru Zagreba čija se vrijednost procjenjuje na oko 15 milijuna kuna.