SUROVA LJUBAVNA PROŠLOST ANGELINE JOLIE: Brata je ljubila u usta, a bila je opsjednuta ovom manekenkom

Angelina Jolie jedna je od najvećih svjetskih zvijezda, ali i jedna od najskandaloznijih. U nastavku smo se prisjetili njezine prošlosti.

Profimedia

Angelina Jolie jedna je od najvećih svjetskih zvijezda, ali i jedna od najskandaloznijih. Njezin ljubavni i seksualni život bio je pun skandala pa je javnost oduvijek bila zainteresirana za takav aspekt njezinog života.

Još kao djevojčica Angelina je bila nestašna i drugačija od svojih vršnjaka. U osnovnoj školi pridružila se grupi djevojčica koje su maltretirale dječake. Ona, brat i njezina majka živjeli su skromno, a Angelina je često nosila polovnu odjeću.

Ostali učenici su je stalno zadirkivali zbog toga što je bila izuzetno mršava i što je imala velike usne.

Profimedia 

Na sate glume krenula je s 11 godina, a s 15 godina se okušala i u manekenstvu. Naime, nije dobro prolazila kao manekenka pa se počela povlačiti u sebe, a tada je odustala i od glume.

Tijekom buntovničkog perioda oblačila se u crno, bojila kosu u ljubičasto, a posjećivala je i rock koncerte s tadašnjim dečkom. Poslije dvije godine vratila se glumi. Imala je mentalnih problema pa se odlučila rezati nožem.

'Skupljala sam noževe i uvijek sam ih imala nadohvat ruke. Iz nekog razloga ritual rezanja i samopovređivanja, kao i osjećaj boli, činili su me živom. Osjećala sam se slobodnom i to je za mene bila neka vrsta terapije', rekla je Angelina u jednom razgovoru za CNN televiziju.

Do svoje 20. godine probala je sve vrste narkotika, uključujući kokain, ekstazi, LSD, a najviše joj se svidio heroin. Iz pakla droge izvukao je britanski glumac Johnny Lee Miller kojeg je upoznala na snimanju filma 'Hakeri'.

Profimedia 

Njezin pubertet je bio jako turbulentan za nju i njezinu majku. Naime, njezini roditelji razveli su se kada je Angelina imala samo godinu dana. Otac joj je glumac Jon Voight, a majka Marcheline Bertran bila je glumica, koja se odrekla karijere kako bi se brinula o Angelini i njezinom bratu Jamesu.

Angelina Jolie je jako patila za ocem. 'Tata je u početku živio u istom gradu, bio je uvijek tu negdje, ali nikada s nama. Sjećam se da smo ga vidjeli na jednoj školskoj priredbi pred Božić, a on se nije ni pozdravio s nama. Nikada se nije ponašao kao otac', izjavila je tada lijepa glumica.

Angelinin odnos s bratom oduvijek je intrigirao javnost zato što je uvijek bila previše bliska s njim. Ona je govorila za njega da joj James donosi sreću pa ga je svugdje vodila sa sobom.

Svi su ostali u šoku kada su se 2000. godine poljubili u usta na dodjeli nagrade Oscar.

Profimedia 

Sredinom 1994. godine udala se za spomenutog glumca Lee Millera s kojim se vjenčala u čudnoj vjenčanici tj. crnim kožnim hlačama i bijeloj majici na kojoj je vlastitom krvlju napisala njegovo ime.

Nakon razvoda, Angelina se na snimanju filma 'Foxfire' zaljubila u svoju partnericu, manekenku Jenny Shimizu s kojom je bila u višegodišnjoj vezi te je bila zaluđena njome.

Profimedia 

Nakon toga, udala se za glumca Billyja Boba Thorntona kojeg je upoznala na snimanju filma 'Pushing Tin'. Oboje su oko vrata tada nosili bočice s krvlju jedno drugog. Iako su govorili kako su suđeni da zauvijek budu zajedno, razveli su se 2003. godine. Ni brak s Bradom Pittom nije uspio, a nakon 12 zajedničkih godina i šestero djece, par se uvukao u jedan od najružnijih razvoda u Hollywoodu koji još traje.

Angelinu su zadnje povezivali s 15 godina mlađim pjevačem The Weekndom, no u isto vrijeme se nalazila s prvim suprugom pa se čini kako 46-godišnjakinja trenutno uživa u pažnji i bira s kim će se družiti.

Više fotografija Angeline Jolie s bivšim partnerima pogledajte u galeriji.

Profimedia Angelina Jolie s bivšim partnerima