DANIJELINE PJESME PALE U DRUGI PLAN ZBOG OPAKOG DEKOLTEA? Ne sjećamo se kad smo je vidjeli u provokativnijem izdanju

Danijela Martinović je u srijedu navečer održala dugo iščekivani nastup u Zagrebu i to nakon pune dvije godine.

Matija Habljak/PIXSELL

Pjevačica Danijela Martinović je u srijedu navečer održala dugo iščekivani nastup u Zagrebu i to nakon pune dvije godine. Zadnji je održala u Lisinskom. Ovacije publike su prštale pa se može zaključiti kako su se zaželjeli poznatih hitova i vesele atmosfere kakvu je priredila Danijela Martinović.

Simpatična Splićanka, nakon dvije godine, koliko je prošlo od njezinog velikog koncerta u Lisinskom napravila je pravi spektakl u zagrebačkom klubu Mint.

Ljubav između Danijele i zagrebačke publike traje već tri desetljeća, zato što dobar provod s Danijelom uvijek je zagarantiran.

Matija Habljak/PIXSELL 


Martinović se odlučila za dugu crnu haljinu s dubokim dekolteom pa je tako naglasila svoju ženstvenu i vitku figuru.

Matija Habljak/PIXSELL 


Podsjetimo, nakon prekida dugogodišnje veze Danijele Martinović i Petra Graše, splitski pjevač ubrzo je pronašao sreću u zagrljaju 14 godina mlađe kolegice Hane Huljić, kćeri svog bliskog prijatelja i suradnika Tončija Huljića, dok njegova bivša partnerica Danijela ne dijeli detalje o ljubavnom životu.


Manje je poznato da su Grašo i Danijela ostvarili nekoliko manje i više uspješnih glazbenih suradnji. Naime, Petar je tadašnjoj partnerici napisao glazbu i tekst za nekoliko pjesama, među kojima je najpoznatija ‘Neka mi ne svane’, s kojom nas je pjevačica 1998. predstavljala na Eurosongu. Tada je u Birminghamu osvojila visoko peto mjesto, što je jedan od najboljih hrvatskih plasmana na tom natjecanju.

Instagram 


Iste je godine na albumu ‘To malo ljubavi’ izašao još jedan veliki hit na kojem su surađivali tadašnji partneri – ‘Što sam ja, što si ti’. Danijela je već tada pjevala da joj 'ljubav nije suđena', što je zanimljivo jer je tekst potpisao njezin tadašnji dečko.