NAJPOZNATIJE RIVALKE NA ESTRADI: Jelena Rozga otkrila u kakvom je odnosu sa Severinom

Jelena Rozga odgovarala je na pitanja novinara prilikom promocije nove pjesme, a između ostalog je otkrila u kakvom je odnosu sa Severinom.

Jurica Galoić/PIXSELL

Jelena Rozga se ovih dana našla na samom vrhu Youtube trendinga u regiji zahvaljujućinovom duetu sa Sašom Matićem.

Prilikom promocije pjesme posjetila je i Beograd gdje je odgovarala na pitanja novinara. Osim o prijateljstvu sa Sašom Matićem, otkrila je u kakvim je odnosima sa Severinom, te kako će provesti Novu godinu.

Jelena ne skriva da je presretna zbog dueta sa Matićem s kojim je dobra prijateljica, a naglasila je i da ju je ova emotivna pjesma rasplakala.

'Presretna sam što sam u Beogradu i što sam snimila pjesmu sa Sašom Matićem. U lipnju mi je Saša poslao pjesmu, kad sam je preslušala, dušu sam ispustila od suza. Morala sam se ponovo šminkati jer sam se spremala za nastup’, rekla je.

Instagram 

 Otkrila je i kako je došlo do suradnje.

‘Kada god je Saša u Splitu vidimo se, isto kao i ja kada sam u Beogradu, nakon toliko godina dogovora, dogodila se pjesma. Ja sam dobra sa svim kolegama sa estrade, ako se dogodi dobra pjesma, zašto ne’, kaže Rozga, a prenio je mondo.rs

Prisjetili su se i pjesme ‘More tuge’, dueta koji je Saša Matić snimio sa Severinom, a na upit koja joj je pjesma bolja, Jelena je odgovorila da su ‘obje pjesme divne’.

Uslijedilo je pitanje u kakvom je odnosu sa Severinom, na što je ona kratko rekla: ‘U dobrom’.

Zatim je dodala: ‘Sa svim svojim kolegama sam u dobrim odnosima’.

Otkrila je i kako je je njen novogodišnji nastup u već rasprodan, te da je navikla nastupati u najluđoj noći.

‘Ja sam navikla raditi za Novu godinu. Meni je čudno kad ne nastupam, bilo mi je dosadno prošle godine. Ove godine sam u Novom Sadu, rasprodali smo prije otprilike jedno mjesec i pol’, rekla je.

Više fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji. 

Matkovic x Vild Jelena Rozga na naslovnici Storyja.