IŠLA KOD KIRURGA KARDASHIANKI PA SE UNAKAZILA: Slavna glumica skriva se od paparazza, usne su joj na rubu pucanja

Megan Fox ponovno je povećala usne, a nakon novih fotografija mnogi su komentirali da je izobličena, te da joj usne izgledaju kao da će svakog trenutka puknuti.

Profimedia

Megan Fox je možda jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no njezinim se obožavateljima ne sviđa put kojim je krenula.

Naime, čini se da je glumica sve više ovisna o estetskoj kirurgiji, pogotovo otkako se počela družiti s Kardashiankama, a fotografije snimljene posljednjih mjeseci svjedoče da Fox polako, ali sigurno gubi izraze lica, što joj je prijeko potrebno ako misli baviti se glumačkim zanatom.

Glumicu su paparazzi fotografirali nedavno kad je napustila kliniku koju često posjećuju sestre Kardashian. Usne je skrivala cijelo vrijeme, a fotografi su je u jednom trenutku uspjeli uslikati dok je ulazila u auto, a od trenutka kada su se fotografije našle na internetu, obožavatelji su komentirali da sada definitivno pretjeruje.

Profimedia 

'Pitanje je dana kada će postati nova Donatella Versace', napisala je jedna korisnica.

'Čemu tolika usta', 'Kao da će svaki čas puknuti', 'Usne ne bi trebale izgledati ovako','Našla je nekoga koga će poslušati za savjet', 'Megan polako ali sigurno uništava ljepotu', 'Kompleksi pucaju na nju zbog Machine Guna, a nema potrebe', samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Mnogi se slažu da glumica sve više liči na karikaturu, te da zbog čestih injekcija botoksa izgleda starije nego što jest, što, sigurni smo, nije bilo ono što je željela.

Ljubavna veza ljepotice Megan Fox i repera Machine Guna Kellyja, kojeg neki njeni obožavatelji krive za njene nove posjete kirurgu, od samih početaka ne prestaje puniti novinske stupce. Osim što je nazivaju bizarnom, mnogima je neugodno slušati njihove prilično čudne izljeve ljubavi.

Profimedia 

 Osim što je Meghan zbog Kellyja ostavila muža i sinove, zbog njihovog ponašanja često su ih uspoređivali s bivšim glumačkim parom, Angelinom Jolie i Billyjem Bobom Thorntonom, a oni se na to nisu obazirali. Oko vrata nose bočice s krvlju onog drugog, često se nedolično ponašaju u javnosti i razmjenjuju nježnosti kao da su u spavaćoj sobi, a često su izjavljivali da žele da svi vole kao oni.

Uz to, reper je jednom prilikom priznao da je na početku veze želio impresionirati Megan Fox bacanjem noža uvis, no malo se preračunao pa mu se nož zabio u ruku zbog čega je završio na šivanju. 'Nož, koji je ugraviran s novog albuma, poklonio mi je reper Travis Barker. Želio sam impresionirati Megan pa sam ga bacio i oštrica se zabila u moju ruku. Gledao sam je i pravio se da je cool, ali čim je otišla, znao sam hitno moram na šivanje', rekao je.

Još fotografija Megan Fox i Machine Gun Kellyja pogledajte u galeriji.