MADONNIN SIN NIJE ŽELIO ŽIVJETI S NJOM: Odrastao je s ocem, a sad pod lažnim imenom prodaje svoje slike za 24.000 eura

Madonnin sin Rocco prodaje svoje slike u jednoj galeriji i to po cijeni od 24.000 eura.

Profimedia

Kad je riječ o Madonninoj djeci, daleko se više piše o njezinoj kćeri Lourdes Leon koja je, kako stvari stoje, krenula majčinim stopama.

Medijske stupce uglavnom puni kontroverznim ponašanjem, pokazujući neobrijane pazuhe na crvenom tepihu, ali i neprimjerenim izjavama. No, mnogi su zaboravili da Madonna osim kćeri ima još jedno biološko dijete, sina Rocca Ritchieja, koji je odrastao s bivšim suprugom.

Profimedia 

Madonna i Guy Ritchie godinama su vodili rat oko skrbništva nad njim, sve dok to sam Rocco nije prekinuo i tijekom svojih tinejdžerskih dana odlučio živjeti s ocem, a ne s majkom.

Madonna to, očekivano, nije dobro podnijela, no nakon mjeseci i mjeseci sudske borbe Richiejevi odvjetnici objavili su da će Rocco ipak živjeti s ocem u Londonu.

Cijela bitka oko skrbništva počela je jer Rocco više nije želio putovati s njom na turneje, ali je želio da oni budu negdje stacionirani. Otišao je kod oca, a ni kada je sud u odlučio da se treba vratiti majci, Rocco to nije želio. U godinama koje su uslijedile, njihova odnos je malo bio dobar pa malo nije, no do danas su sve nesuglasice uspjeli ostaviti iza sebe. Mladić je blizak i sa sestrom Lourdes s kojom je u redovitom kontaktu.

Profimedia 

Rocco se u jednom trenutku poželio baviti nekim oblikom javnog rada, poput manekenstva, ali je brzo odustao i svoju sreću pronašao u umjetnosti. Izbrisao je svoj stari Instagram i otvorio novi profil na kojem se nalaze uglavnom nove fotografije na kojima se oblači u stilu 1950-ih i 1960-ih, a studirao je primijenjenu umjetnost.

O njegovom slikarskom zanatu i kako mu ide svjedoči i informacija da svoje slike prodaje u jednoj galeriji. Cijena je vrtoglava, a najjeftiniji rad može se kupiti za 24.000 eura.

Umjetnička djela ne prodaje pod svojim imenom, već pod pseudonimom Rhed. Kritičari su već naklonjeni njegovom radu, te se na internetskoj stranici galerije može pročitati:

'Rhed je mladi umjetnik u nastajanju čija je kulturna pozadina raznolika i nekonvencionalna. Njegovo je djetinjstvo proteklo između New Yorka i Londona, što mu je dalo eklektičnu i raznoliku umjetničku pozadinu.'

'Društveni sukobi kao što su opsjednutost društvenim medijima, fiksiranje na slavne osobe i etikete, te generacijska pitanja poput zlouporabe droga i depresije teme su kojima pristupa na šifriran način', stoji u nastavku njegove biografije na web stranici galerije, koja opisuje njegov rad. 'To je gotovo kao da umjetnik koristi slike kako bi bio glasnogovornik milenijske generacije koja se predozirala toksičnim društvom."

Rocco je 2020. imao izložbu u glavnom gradu Britanije, koju su posjetili i Madonna i Guy Ritchie.

Madonna i Guy Ritchie godinama su vodili rat oko skrbništva nad njim, sve dok to sam Rocco nije prekinuo i tijekom svojih tinejdžerskih dana odlučio živjeti s ocem, a ne s majkom.

Madonna to, očekivano, nije dobro podnijela, no nakon mjeseci i mjeseci sudske borbe Richiejevi odvjetnici objavili su da će Rocco ipak živjeti s ocem u Londonu.