'MAMA OZBILJNO TROLA': Miloš Biković se pohvalio majci velikim uspjehom, a njena reakcija je sve nasmijala do suza

Glumac Miloš Biković jednom je otkrio kako je njegova mama reagirala kad joj se pohvalio svojim velikim uspjehom.

Instagram

Miloš Biković jedan je od najpopularnijih glumaca u Srbiji, ali i regiji, pa njegove brojene obožavatelje često zanimaju i detalji o njegovom privatnom životu. Biković se se svih ovih godina trudio zadržati svoju privatnost podalje od očiju javnosti, ali nikada nije krio da mu je najveća podrška u životu majka.

Poznato je da ima brata Aleksandra koji je postao monah prije 11 godina, a nakon smrti Miloševa oca 2006. godine najveći teret u obitelji pao je na majku u najosjetljivijem razdoblju glumčevog odrastanja.

'Moj uspjeh joj nije previše važan. Vjerovala je da ću postati glumac, ali me u tome nije previše poticala' rekao je jednom prilikom Biković.

Instagram 

Međutim, jednom je glumac otkrio anegdotu koja je sve nasmijala, a tiče se njegovog uspjeha u glumačkom svijetu. Naime, on joj se pohvalio da je jedan film u kojem je glumio zaradio vrtoglavu svotu novca, a njezina reakcija iskreno je nasmijala njegove pratitelje na Instagramu.

'Rekao sam majci da je film zaradio više od dvije milijarde rubalja. Ona pita: 'Koliko je to ljudi?' Ja kažem: 7.5 milijuna. Ona: 'I svi su platili da gledaju TEBE...' Mama ozbiljno trola...', napisao je Biković uz fotografiju s majkom.

S obzirom na to da je Biković poznat i kao veliki šaljivdžija, jasno je da im je dobar smisao za humor urođen. Inače, glumac je svojedobno otkrio što je majci kupio od prvog velikog honorara.

'Kupio sam joj stan u Beogradu, a prije toga sam joj iz Rusije donio krznenu kapu koja joj se jako svidjela. Darovi joj nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja obitelj je nekada bila jako bogata, a nakon Drugog svjetskog rata zbog nacionalizacije smo izgubili sve. Tata je bio direktor velike austrijske tvrtke i zarađivao je puno novca, ali ja nisam osjećao tako lak život. Moj brat je', rekao je Biković jednom prilikom.