'OTIŠLA JE U NOĆI, TIHO, U SNU. JOŠ NE VJERUJEM DA JE NEMA': Kasandrina majka o njezinoj iznenadnoj smrti

Jučer je društvenim mrežama počela kolati informacija o Kasandrinoj smrti, a na kraju se ispostavilo da je preminula još 3. prosinca.

Screenshot

Sinoć je Hrvatsku poharala informacija o smrti dance zvijezde devedesetih - Kasandre.

Pjevačica pravog imena Davorka Ručević, preminula je u 55. godini života 3. prosinca, dok je na zagrebačkom groblju Mirogoj pokopana 14. prosinca.

Screenshot 

'Ja još uvijek ne vjerujem da nje više nema. Čekam je svako jutro. Nadam se da će sići, nasmijati se, da ćemo moja kći i ja zajedno doručkovati. No, ona ne dolazi', kroz suze je Darinka Gazibara, majka Davorke Ručević, rekla za Jutarnji.hr.

Darinka je dodala da je Kasandra koja bi, 8. siječnja proslavila svoj pedeset i peti rođendan, otišla je s ovog svijeta 3. prosinca u noći, tiho, u snu.

'Navečer smo se pozdravile, ona je otišla u svoj stan', rekla je Darinka koja je s kćeri živjela u istoj kući, u kojoj je svaka od njih imala svoj dio prostora.

183 centimetra visoka ljepotica i kraljica dance glazbe devedesetih godina, u jednom je trenutku samo nestala sa scene i od tada se o njezinom životu nije znalo gotovo ništa. Proslavila se hitovima 'Nisi ti jedini na svijetu', 'I've Got A Feeling', 'Kazna' i 'Sladoled', ali svoju je karijeru vrlo brzo završila iako je bila iznimno voljena od publike.

Kada se povukla sa scene, krenule su svakakve priče o potencijalnim razlozima i o tome kako sada živi. Ali nitko nije sa sigurnošću znao što se s njom događa. Ipak, u jednom je trenutku njezina majka otkrila da boluje od endometrioze te da se njezina kći ne skriva, već da živi povučeno.

Nakon 14 godina ovog je ljeta prekinula medijsku šutnju i o razlozima odlaska sa scene progovorila za 24 sata. 'Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima', rekla je Kasandra.