NESUĐENI GOSPODIN KARDASHIAN PONOVNO LJUBI? Tri mjeseca od prekida s 20-godišnjakinjom viđen u društvu crnke

Zvijezda Keeping Up With the Kardashians, Scott Disick viđen je na plaži u društvu manekenke Belle Banos tijekom odmora u St. Bartsu.

Profimedia

Zvijezda Keeping Up With the Kardashians, Scott Disick viđen je na plaži u društvu manekenke Belle Banos tijekom odmora u St. Bartsu.

Profimedia 

Scott je za tu priliku odjenuo šarenu košulju kratkih rukava i tamne kratke hlačice, dok se njegova 'prijateljica' odlučila za neonsko zeleni bikini. 

Podsjetimo, Scott Disick i Amelia Hamlin prekinuli su prije tri mjeseca, zbog toga što je Scott navodno poslao poruku Younesu Bendjimi, bivšem dečku Kourtney Kardashian orazuzdanim fotografijama njegove bivše partnerice i njezinog zaručnika Travisa Barkera.

Od prekida, Scott – koji dijeli sinove Masona i Reigna te kćer Penelope s reality zvijezdom Kourtney – je primijećen u društvu nekoliko različitih žena, uključujući Christine Burke i manekenku Hanu Cross.

Profimedia 

'Sada kada je Scott slobodan, povezao se s mnogim ljudima iz svoje prošlosti i pokušava više izlaziti', nastavio je pouzdani izvor za E! News. 'Pokušava odvratiti misli od Kourtney i nedavnog razlaza s Amelijom, samo pokušava biti zauzet.'

Nejasno je gdje se Scott i 25-godišnja Bella trenutno nalaze, a njih dvoje se poznaju godinama.

2017. godine Bella je opisala Scotta kao 'prijatelja' u intervjuu za InTouch, ali je rekla da su se 'upoznali na drugoj razini'.

'Super smo povezani', rekla je. 'Uvijek me pozove gdje god išao. Dosta vremena provodimo zajedno.'

Njih dvoje također su primijećeni kako uživaju u zajedničkoj večeri u listopadu 2020. - gotovo pet mjeseci nakon što je Scott prekinuo svoju trogodišnju vezu sa Sofijom Richie. Tada je drugi izvor rekao za E! News da se dvojac ponašao 'vrlo ležerno'.

'Scott ne želi ništa ozbiljno, oni se zabavljaju', objasnio je tada pouzdani izvor. 'Sviđa mu se Bellina energija i misli da ima sjajnu osobnost.'

Pogledajte više fotografija Scott Disicka i Belle Banos s plaže u St. Barthsu.