STOTINE RUŽA I PREKRASNI PRSTEN: Zaručila se manekenka Dejana Živković, za Story otkrila da će vjenčanje na poseban dan

Manekenka Dejana Živković trenutno čeka svoje prvo dijete te se upravo zaručila.

Instagram

Poznata manekenka Dejana Živković rekla je 'da ' svom izabraniku, biznismenu Filipu.

Stotine ruža, prekrasni dijamantni prsten i puno romantike... Tako je izgledala prosidba kojom se lijepa manekenka pohvalila na društvenim mrežama.

'DA! Upoznala sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri - jedno veliko DA za sve što dolazi! Ti si ljubav mog života i ne mogu se sjetiti ničega što želim učiniti više od toga da provedem ostatak života s tobom. Na istom mjestu, na isti datum, godinu dana kasnije na našu godišnjicu...', poručila je Dejana pored nekoliko fotografija.

Inače, par trenutno očekuje svoje prvo dijete, sina, a manekenka je u šestom mjesecu trudnoće. Samo za Story.hr, otkrila je i kad će vjenčanje.

'Čekamo prvo da rodim pa ćemo vjenčanje zajedno s krštenjem našeg sina, na njegov rođendan, 2023. godine', kratko nam je poručila manekenka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća obožavatelja.

Dejana je poznata i kao bivša djevojka tenisača Damira Džumhura koji je u listopadu ove godine po prvi put postao tata. Sina mu je rodila naša reality zvijezda Barbara Šegetin koja je u Beogradu rodila dječaka kojem su dali ime Luka.