SVI GA UPOZNALI KAO ŽENSKAROŠA, A ON LJUBIO MUŠKARCE: Sve je šokirao svojim 'izlaskom iz ormara' prije 15 godina

Neil Patrick Harris svjetsku je slavu stekao u televizijskoj seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' gdje je glumio svoju potpunu suprotnost.

Profimedia

Popularni američki sitcom 'Kako sam upoznao vašu majku', mnoge je prikovao za male ekrane kada se 2009. godine tek krenuo emitirati u Hrvatskoj.

Radnja je već itekako dobro poznata: godine 2030., Ted Mosby govori svojoj djeci kako je upoznao njihovu majku, dok radnja prati lude dogodovštine njegovih prijatelja Marshalla, Robin, Lily i Barneya.

Profimedia 

Većina je tih glumaca svjetsku slavu stekla upravo utjelovivši svoje likove u navedenoj seriji pa su tako gledatelji i Barneya Stinsona upoznali kao pravog ženskaroša koji obožava odijela i striptiz klubove i apsolutno nikome nije bila prihvatljiva mogućnost da u stvarnom životu Neil Patrick Harris, zapravo, možda i ne voli žene.

'Pa kako je onda toliko dobro utjelovio muškarca koji svaku večer liježe s drugom ženom?', pitali su se gledatelji...

Naravno, svi su se šokirali kada je 2006. godine legendarni glumac izašao iz ormara. 'Zaljubio sam se u muškarca i, naravno, počeo provoditi sve više vremena s njim (misleći na Davida Burtku). Nisam htio to potiskivati, ali i nepoštovati Davida. Nisam htio da se on osjeća kao da ne postoji u mom životu', rekao je jednom glumac.

Instagram 

Danas su David i on, nakon 17 godina, i dalje u sretnoj i uspješnoj vezi, 2014. su je godine okrunili brakom u Italiji, a zajedno imaju i 11-godišnje blizance - Harper i Gideona. Već su nekoliko puta bili na ljetovanju u Hrvatskoj koju obožavaju te ne skrivaju koliko im se dopada naša obala. 

Da je gay, Neil je otkrio 2006. godine u ekskluzivnom intervjuu za magazin 'People' zbog konstantnih spekulacija i velikog zanimanja za njegov privatni život i ljubavne veze. '...Sretan sam što mogu otkloniti sve glasine ili zablude i ponosno reći da sam veoma zadovoljan gay muškarac koji živi život punim plućima i koji se osjeća najsretnije što može raditi s divnim ljudima posao koji voli', rekao je tada.

Više fotografija Davida i Neila koji i dalje izgledaju zaljubljeno kao i prvoga dana, pogledajte u našoj galeriji.