ŠTO JE SVE BLOOM DOBIO ZA BOŽIĆ? Nikad slađi i raskošniji blagdani Maje Šuput, a ispod bora našlo se pregršt poklona 

Maja Šuput na svom je Instagramu pokazala kako je provela Badnjak i Božić, a veselja nije nedostajalo.

Instagram (@exlumine)

Pjevačica Maja Šuput posljednjih je nekoliko dana ponovno objavljivala nove fotografije sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom.

Ipak, posebno su njezine pratitelje oduševile božićne fotografije na kojima su sve troje pozirali ispred jelki i vijenaca, a odjeveni u sređena modna izdanja. 'Želimo Vam sretan i blagoslovljen Božić od srca', napisala je Maja jučer.

Instagram (@exlumine) 

Podsjetimo, sinčić je u obitelj Tatarinov stigao u ožujku, no već je postao zvijezda maminog Instagrama. 'Konačno sam dočekao i tu čaroliju prosinca i krećem sa slavljem jer sutra me čeka moj prvi Badnjak, a odmah nakon toga moj prvi Božić’ objavila je Maja Šuput uz njegove prve božićne fotografije.

Obitelj se za Badnjak zabavljala na Fuliranju kod Esplanade, a zatim su otišli kući gdje su večerali i otvarali poklone, što je božićna tradicija. Maja je snimala svog mezimca dok je gledao što je dobio, čini se da je već za prvi Božić itekako napunio svoju kolekciju.

Instagram (@exlumine) 

Igračka na šnješka, na Djeda Mraza, veliki medo, Pepa Pig, svega se na pretek našlo ispod bora, a Maja je objavila i video na kojem je Bloom veselo mahao nogicama dok je gledao što je sve dobio.


Više Bloomovih božićnih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram (@exlumine) Bloom Tatarinov pozira na božićnim fotografijama