PRVI SUPRUG ŽELI UNIŠTITI ŽIVOT J.LO: U braku su bili samo 11 mjeseci, a već godinama razrađuje pakleni plan

Jennifer Lopez i Ojani Noa bili su u braku od 1997. do 1998. godine, no njezin odvjetnički tim još danas budno prati svaki njegov korak.

Profimedia

Jennifer Lopez poprilična je rekorderka po broju propalih braka.

Sudbonosno 'da' izgovarala je tri puta, a zamalo je to rekla i sadašnjem dečku Benu Afflecku s kojim je 2003. godine šokantno prekinula zaruke. Ipak, paru je 18 godina kasnije život dao još jednu šansu.

U prvom braku s Ojanijem Noom bila je svega godinu dana, od 1997. do 1998. godine, a onda se 2001. godine udala za pratećeg plesača Chrisa Judda. Ovoga puta, u braku je ostala dvije godine. Uslijedio je brak s kolegom Marcom Anthonyjem s kojim ju je vezalo dugogodišnje prijateljstvo, a on je potrajao od 2004. do 2014. godine.

Par je za to vrijeme dobio blizance Emme i Maxa, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. Marc joj je zaliječio srce nakon prekida s Benom, baš kao što je to njemu učinila bivša supruga Jennifer Garner. No vratimo se još malo na prvog 'gospodina Lopez', Ojanija Nou.

Glazbena diva upoznala ga je u jednom restoranu u kojem je on radio kao konobar, a brak je trajao svega 11 mjeseci. Iako se dugo mislilo kako su se supružnici rastali u dobrim odnosima, posebno zato što je on vodio njen restoran 'Madres', čini se kako je istina bila potpuno drugačija. Navodno današnji pisac i trener i dalje na sve načine pokušava prodati pikanterije iz braka s jednom od najslavnijih žena na planeti.

Profimedia 

Prvo je pokušao objaviti knjigu, no Jennifer ga je tužila i spriječila u tome. Pjevačica već godinama zapravo budno prati svaki njegov potez, sve kako se ne bi raspričao.

Dotični navodno u posjedu ima i eksplicitne snimke za koje se i dalje nada da će ugledati svjetlo dana. Osim toga, tu su navodne i snimke na kojima se Jennifer svađa sa svojom majkom.

Jenniferin tim budno prati sva događanja, a zanimljivo, dotični stalno ističe kako ga slava ne zanima te kako živi život podalje od svih, što se baš i ne bi reklo...

Više fotografija bivšeg bračnog para pogledajte u galeriji.