OŽENIO SE I DOBIO SINA U TAJNOSTI: Nikola Vlašić godinama ljubi lijepu Anu koju smo dosad vidjeli na samo jednoj fotki

Nikola Vlašić u svibnju se oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Anom.

Instagram

West Ham nedavno je pobijedio Watford rezultatom 4:1, a svoj prvi gol u engleskoj momčadi zabio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (24).

Vlašić je u West Ham stigao krajem kolovoza ove godine nakon što je prethodne tri sezone proveo u moskovskom CSKA.

Početkom prosinca podigao je veliku buru u javnosti kada je dan uoči utakmice s Dinamom rekao kako se mrzi prisjećati poraza od zagrebačkog kluba te da mu je velika želja da ga West Ham izbaci iz Europske lige. Želja mu se nije ostvarila jer je Dinamo na gostovanju dobio njegov klub rezultatom 1:0.

Privatni album 

Inače, Nikola dolazi iz slavne splitske obitelji. Njegova sestra Blanka Vlašić dvostruka je svjetska prvakinja u skoku u vis, a otac Joško, bivši desetobojac i državni rekorder, osvajač je zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Casablanci.

Također, Nikola je ove godine imao dvostruki razlog za slavlje. U svibnju se oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Anom u crkvi Sv. Lovre u Splitu, a tijekom europskog prvenstva krajem lipnja prije utakmice protiv Španjolske postao je otac. Supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, sina Nou.

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Nikola i Ana prije vjenčanja bili su pet godina u vezi. Nakon što je Nikola iz engleskog Evertona prešao u moskovski CSKA 2017. godine, Ana se posvetila obvezama na fakultetu, a kasnije se doselila u Moskvu.

Nikada nisu tajili svoju vezu, ali Nikola nije htio govoriti o svom privatnom životu.