'NE OBJAVLJUJEŠ FOTKE S NJOM JER SE SRAMIŠ': Jennifer Lopez napali da skriva treću sestru jer nije dovoljno lijepa

Jennifer Lopez je prelijepa, ali znate li kako izgledaju njene sestre?

Profimedia

Jennifer Lopez ima 52 godine, ali se još uvijek može pohvaliti titulom jedne od najljepših žena svijeta

I ona je svjesna svog tijela i bez problema ga pokazuje, međutim, sad se našla na meti kritika zbog svog izgleda. Vjerovali ili ne, neki su je optužili da je tašta i opterećena savršenim Instagram feedom, a razlog je njezina treća sestra Leslie koja se gotovo nikad ne pojavljuje u medijima.

Naime, iako se puno zna o životu Jennifer Lopez, mnoge je iznenadilo što osim lijepe Lynde koja je uspješna novinarka i s kojom se često pojavljuje na crvenom tepihu, ima i treću sestru Leslie koju jedva možete vidjeti u javnosti. Leslie se danas preziva Scholl i živi u Bronxu, gdje radi kao profesorica u glazbenoj školi, a na internetu se može pronaći tek nekoliko njezinih fotografija sa sestrama.

Instagram 

 Upravo zato što se češće viđa i druži s Lindom te je objavljuje na društvenim mrežama, nedavno je krenula priča da se latino diva zapravo srami svoje najstarije sestre. Povod je nedavna proslava rođendana Leslie Scholl s koje je Lynda podijelila fotografije, ali ne i Jennifer.

Kako interesa za njezin život ne manjka, nakon nekih navoda stranih medija, na mrežama se pojavilo mnoštvo komentara na račun pjevačice.

 'Ne dijeliš fotografije s njom jer te je sram', 'Možda nije lijepa kao J. Lo, ali ima nešto dobro u očima', 'Emma je zapravo ista Leslie', 'Kako patetično da ne želi da joj ružna sestra upropasti njen savršeni Insta feed, jadnice', 'Zar je moguće da si tako tašta', 'Shvatili smo, pokupila si svu ljepotu u obitelji Lopez, ali Leslie isto zaslužuje biti viđena', 'Zašto imam dojam da je talentiranija od Jennifer', bili su samo neki komentari koji se mogu pročitati na internetu.

Zapravo, istina je da Leslie vodi vrlo povučen život daleko od svjetla reflektora, a na crvenom tepihu se u svih ovih godina pojavila tek nekoliko puta. A prvi put je to postalo tema novinskih tekstova kada se njena, tada još kći Brenda deklarirala kao trans, o čemu je progovorila za brojne medije.

Profimedia 

 Jennifer Lopez ju je tada javno podržala riječima:

'Ovo je Brendan, drugo dijete moje sestre Leslie. I on je predstavljao svoju školu na #globalyoungleadersconference u Washingtonu. Ne mogu biti ponosnija. Brendan je snažan, voljen i očito pravi vođa u obitelji. Teta Jen te voli', napisala je na svom Instagramu.

Profimedia 

 Nakon toga Leslie se još samo nekoliko puta pojavila u medijima, a od tada svoj život pokušava voditi povučeno.

U galeriji pogledajte fotografije Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck