KOPIRALA SVOG ZARUČNIKA: Kourtney Kardashian ne sliči sebi na novoj fotografiji zbog mnoštva tetovaža po tijelu

Na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj je Kourtney Kardashian prava rock zvijezda, poput zaručnika Travisa Barkera.

Profimedia

Kourtney Kardashian i bubnjar benda Blink 182, Travis Barker jedan su od najneobičnijih parova u Hollywoodu.

Svakim svojim pojavljivanjem sve više zainteresiraju javnost za svoj odnos i promjene u osobnom izgledu. Čini se da to rade jako dobro jer su s posljednjom fotografijom 'zapalili' društvene mreže.

Nedavno je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj je Kourtney prekrivena tetovažama od glave do pete. Fotografija je originalno nastala u lipnju, međutim rekreirana je kako bi 42-godišnja zvijezda imala razne tetovaže na rukama, nogama i prsima.

Fotografija prikazuje Kourtney kako sjedi u krilu svog partnera Travisa za kojeg se zaručila ove godine. Reality zvijezda je bila u crnom topu i kratkoj suknji, a tijelo joj je bilo prekriveno tetovažama. Najstarija sestra Kardashianka imala je tetovaže ruža, leptira, vatre, paukova, molitvenih ruku i sličnih mističnih simbola. 

Tetovaže su rad umjetnice Cheyenne Randall, za koju je prvi saznao bubnjar Travis Barker i označio ju u opisu fotografije. Bubnjar je veliki ljubitelj tetovaža, što se može zaključiti po njegovom imidžu. S druge strane, Kourtney nema niti jednu tetovažu, baš kao ni njezina sestra Kim Kardashian. 

Travis se potrudio odati počast Kourtney i kroz tetovaže. Nedavno je prekrio tetovažu koja je navodno bila posvećena njegovoj bivšoj supruzi Shanni Moakler. Tetovažu je prekrio s otiskom poljupca kao simbolom Kourtneyinih usana. Još u travnju, Barker je tetovirao 'Kourtney' na lijevoj strani prsa.

Sljedećeg mjeseca Kourtney je zgrabila pištolj za tetoviranje i napisala 'Volim te' na Travisovoj podlaktici, samo nekoliko centimetara od njegovog zapešća.

Mnogi su Kourtneyeni fanovi primijetili veliku promjenu u njenom stilu odijevanja nakon što se zaljubila u Travisa. Na novijim fotografijama vidi se kako je Kourtney usvojila mnoge Travisove modne izbore, a u listopadu ove godine mnogi su je prozivali zbog fotografije na kojoj je njena kći Penelope Disick odjevena u gotičkom stilu, a Travis je komentirao: ‘Rock zvijezda’.

Nedavno je osvanuo i video u kojem ovaj rokerski par pleše uz cajku. Radi se o pjesmi bosansko-hercegovačkog pjevača Fazlije, ‘Helikopter’. Iako je izašla 2016. godine i dolazi s Balkana, u inozemstvu je totalni hit, a videa s njom u pozadini snimaju korisnici diljem svijeta.

Podsjetimo, samo osam mjeseci nakon što je izašla vijest o njihovoj vezi, Travis je u listopadu ove godine zaprosio Kourtney. Ona je prihvatila prosidbu, koja se dogodila na plaži u Montecitu u Kaliforniji.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Profimedia Travis Barker i Kourtney Kardashian ljubakali su se poput divljih tinejdžera