NAJPOZNATIJI SVJETSKI OVISNIK O SEKSU: Činilo se da mu je svijet pod nogama, a onda se otkrilo da je sumanuto varao ženu

Tiger Woods osvojio je sve što je mogao na golf terenima, ali kao da mu to nije bilo dovoljno pa je morao osvojiti i sve žene

Profimedia

Jedan od najvećih američkih igrača golfa Tiger Woods u četvrtak slavi svoj 46. rođendan. Tiger, pravog imena Eldrick Tont Woods, rodio se u gradu Cypress u Kaliforniji. Ime Tiger dobio je po nadimku očevog prijatelja iz Vijetnamskog rata. Svi su ga s vremenom tako zvali pa ga je uzeo kao službeno.

Golf je počeo trenirati kada je imao samo dvije godine. Već s tri godine nastupio je na televiziji i igrao golf protiv glumca Boba Hopea. U dobi od osam godina osvojio je svjetsko juniorsko prvenstvo. Kada je imao 18. postao je najmlađi golfer u povijesti koji je osvojio amatersko prvenstvo SAD-a. S 29. godina osvojio je 10 glavnih naslova profesionalnog golfa. U karijeri je osvojio najviše turnira od bilo kojeg igrača golfa.

Međutim, usprkos brojnim priznanjima i nagradama u prosincu 2009. godine izbila je velika seksualna afera koja mu je uništila ugled. Američki mediji otkrili su da je suprugu Elin Nordegren s kojom se vjenčao 2004. godine prevario s više žena.

Profimedia 

Pošto nije mogao negirati njihove dokaze, u javnosti je priznao nevjeru te se svima ispričao. Ujedno je najavio i povlačenje s golferskih terana kako bi pokušao spasiti brak. Ubrzo se javilo na desetak žena koje su tvrdile da su godinama bile njegove ljubavnice.

Hajka na njega postala je tako velika da je u vrlo kratkom vremenu izgubio sponzorske ugovore, točnije u nekoliko mjeseci ostao je bez 12 milijuna dolara zarade. Ubrzo se prijavio i na rehabilitaciju i odvikavanje od seksa. Supruga mu nije oprostila brojne prevare pa su se razveli u kolovozu 2010. godine.

Nakon razvoda Tiger se vratio golfu. Tri godine je bio i u vezi s američkom skijašicom Lindsey Vonn. Uz probleme u braku, Tiger je imao i problema s alkoholom i drogom. U veljači ove godine imao je tešku prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede.

Story 

U vozilu je bio sam, a iz olupine su ga izvukli vatrogasci, nakon čega je završio u bolnici. Nakon nesreće i hitne operacije zbog značajnih ortopedskih ozljeda desnog donjeg ekstremiteta, Woods se vratio kući u Jupiter na Floridi, gdje se usredotočio na svoju rehabilitaciju i provodio vrijeme sa sinom Charliejem i kćeri Sam.

U ožujku je šerif okruga Los Angeles Alex Villanueva rekao da je utvrđen uzrok Woodsove nesreće, međutim, na zahtjev golferovog tima nisu smjeli objaviti informacije. Nakon dva mjeseca Tiger je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako hoda uz pomoć štaka.