ZAMJERAJU JOJ KORIŠTENJE PHOTOSHOPA: Jelena Karleuša priznaje da sređuje fotke, no ove nisu prošle kroz filter

Mnogi vole komenirati da srpska pjevačica Jelena Karleuša pretjeruje u uređivanju fotografija, a ovo su neke od fotografija koje su uslikali paparazzi.

Profimedia

Srpska pjevačica Jelena Karleuša za novogodišnju je noć održala pravi spektakl ispred zgrade Narodne skupštine u Beogradu.

Svoj je nastup najavljivala tjednima i zaista je opravdala sve što je govorila. Iako je publika navikla na svjetski zvuk i scenu koju Jelena donosi već godinama, svaki put uspije iznenaditi, a tako je i sada. 

Osim nevjerojatne scenografije koju je je osmišljala sa svojim dugogodišnjim suradnikom Zoranom Birtaševićem, pomno je pripremila i modne kombinacije, a tijekom nastupila promijenila ih je tri.

Ipak, ono što je još jednom ukralo svu pozornost jest to kako popularna pjevačica izgleda bez filtera i photoshopa za koje je poznato da ih obožava koristiti na svakoj fotografiji na društvenim mrežama. Zbog toga izgleda puno mlađe i 'ispeglanije' no što jest, a u jednom je intervjuu i sama priznala da ih koristi 'jer može'. 

Instagram 

'Ja nemam ništa protiv toga. Meni ne treba photoshop, ali volim, jer zašto bih sebe predstavljala na društvenim mrežama u nekom bezveze, groznom obliku? Želim na mom Instagramu postavljati bajkovite fotografije i to ne treba nikog nervirati... Sve što mogu iskoristiti od aplikacija, filtera, ja ću iskoristiti, zato što postoje', rekla je Jelena u jednom intervjuu. 

A obzirom na to da su joj mnogi znali prigovoriti da pretjeruje s uređivanjem, mi smo u nastavku izdvojili nekoliko njezinih fotografija koje nisu prošle kroz filtere. Pogledajte ih u našoj galeriji. 

Profimedia Jelena Karleuša nastupit će u plutajućem klubu u Dubaiju