OD CRVENOG TEPIHA DO ZATVORA: Preminula najpoznatija holivudska madam od čije su crne knjižice strahovale zvijezde

Nakon burnog života preminula je Jody Babydoll Gibson, najpoznatija svodnica Hollywooda.

Instagram

Jedna od najpoznatijih Hollywoodskih svodnica, Jody Babydoll Gibson, preminula je u nedjelju u svojem domu u Los Angelesu u 64. godini života, piše TMZ. Jody Babydoll rođena je u New Yorku i odrasla je u obitelji kojoj je showbusiness u krvi. Majka Tobe Gibbs je bila skaut za talente koja je otkrila Tom Cruisea, sestra Amy Gibson je ostvarila zavidnu glumačku karijeru a teta joj je bila poznata jazz pjevačica Georgia Gibbs.

 Jody Babydoll stigla je u Los Angeles u potrazi za američkim snom no nakon neuspješnih pokušaja da se proslavi kao glumica i model, slavu je na kraju stekla pod pseudonimom 'Sasha from the Valley' vodeći jedan od najvećih prostitucijskih lanaca u Hollywoodu 80- i 90-ih godina. Jody je uhićena 1999. godine u tajnoj operaciji 'California Dreaming' te je optužena da je organizirala i vodila prostitucijsku mrežu koja je djelovala na teritoriju SAD-a i Europe.

Nakon što je osuđena na tri godine zatvora, Jody je u knjizi 'Secrets of a Hollywood SuperMadam' priznala da je podvodila preko tristotinjak djevojaka, redom porno zvijezda, modela i Playboyevih zečica. Nakon suđenja u javnosti je završio prljavi veš iz njezine 'crne knjižice' koja je korištena kao dokaz na suđenju.

Hollywoodska zvijezda Bruce Willis, filmski producent Don Simpson, gitarist Sex Pistolsa Steve Jones i bivši američki guverner Ben Barnes samo su neka od poznatih imena koja su koristila njezine usluge.

Njezin suprug Eric Merkel s kojim je bila u braku 12 godina, potvrdio je kako je Jody umrla prirodnom smrću u snu te da nije bolovala od nikakvih bolesti.