DOKAZI PREVARE KRUŽE INTERNETOM?: Navodna Williamova ljubavnica godinama se družila s Kate, a onda je dobila izgon

Tko je Rose Hanbury, žena o kojoj se već duže šuška da je ljubavnica princa Williama?

Profimedia

Tko je rekao da princa Williama i vojvotkinju Kate ne prate drame kao Harryja i Meghan?

Već se dugo šuška o tome kako William nije baš uvijek bio vjeran svojoj ljubavi s fakulteta s kojom se vjenčao 2011. godine te dobio troje djece. A o jednom imenu se ne prestaje pričati. Riječ je o bivšoj manekenki i markizi od Cholmondeleya, 37-godišnjoj Rose Hanbury, koja je inače i bliska prijateljica vojvotkinje.

Podsjećamo, 2019. godine britanski su mediji pisali kako je vojvoda pokleknuo pred čarima dvije godine mlađe Rose Hanbury dok je Kate bila trudna s njihovim trećim djetetom, princom Louisom.

Vojvotkinja je tada navodno bila očajna zbog činjenice što će te vijesti jednog dana čitati njezina djeca te je par jedva uspio spasiti brak. Također, u to vrijeme kraljevski par se prestao družiti sa Rose i njezinim suprugom Davidom Rocksavageom za kojeg se markiza udala sa svega 25 godina.

Profimedia 

Prije vjenčanja 2009. godine, markiza je zarađivala kao model, a za njezinu se karijeru brinula ista agencija u kojoj je bila i Kate Moss. Danas je majka troje djece posvećena isključivo obitelji. Par ima blizance Hugha i Olivera koji ove godine pune 10 godina i kćerkicu Iris Marinu koja je napunila 3 godine.

Ipak, Rose ima više od jedne veze s kraljevskom obitelji i to ne samo kroz prijateljstvo s Kate. Naime, njezina baka je bila djeveruša na vjenčanju kraljice Elizabete II. i princa Philipa u studenom 1947. Hanbury je također imala čast prisustvovati vjenčanju Williama i Kate. u travnju 2011.

Markiza i buduća kraljica su stanovale jedna blizu druge u engleskom Norfolku te su imale sličan krug prijatelja. Također, oba dvije su aktivne članice humanitarne organizacije koja je usmjerena na pomoć djeci i mladima koji žive u lošim uvjetima.

Je li se prijateljstvo dama raspalo zbog Williama, pitanje je hoćemo li ikada saznati...

Uz novi broj Storya čekaju vas dupli darovi – najopširniji godišnji horoskop za 2022. godinu i knjiga o princezi Kate! Potražite novi Story na kioscima od 5. siječnja!

Više fotografija zanosne markize i kraljevskog para pogledajte u galeriji.

Profimedia Ovo je Rose Hanbury, bivša prijateljica Kate Middleton za koju se šuška da je ljubavnica princa Williama.