ZABRANJENI SPOT MAGAZINA STAR 11 GODINA OPET HIT: Andrea u ulozi domine nekad je šokirala, sada se dijeli među mladima

Malo tko se sjeća spota za 'Maslačak', hit pjesmu Magazina prije 11 godina, a kako i ne bi, kada je zbog neprikladnog sadržaja, zabranjen na Youtubeu.

Screenshot YouTube

Čini se kako je 'Maslačak', stari hit TončijaHuljića, opet pronašao svoj put do uha slušatelja. Da je pjesma svevremenska, dokazala je i činjenica da je stvar postala viralni hit na TikToku.

Na društvenim mrežama je ovaj spot prije 11 godina uklonjen zbog neprimjerenosti jer je AndreaŠušnjara u njemu glumila dominu odjevenu u korzet i 'mučila' muškarca.

- Nedavno sam otvorila i TikTok i shvatila da se ekipa 'nakačila' i to na način da me na koncerte u svoje gradove zovu tako što pjevaju 'Maslačak'. To se dopalo poznatim TikTokerima pa su i oni počeli pjevati i dijeliti 'Maslačak', pjesmu koja je sve ove godine bila nepoželjna na YouTubeu - rekla je Andrea.

Podsjetimo, dva dana je spot za 'Maslačak' bio na Youtubeu, a nakon toga je skinut zbog neprikladnog sadržaja, a mogli su ga pogledati samo oni koji su stariji od 18 godina.

Spot završava tako što je pjevačica na 'policijskom ispitivanju', a ispituju je detektivi/članovi Magazina. Andrea na kraju, križajući noge u maniri Sharon Stone, vadi upaljač.

Screenshot YouTube 

- 'Maslačak' je valjda tada bio šok za YouTube zajednicu, premda se i prije deset godina puno gorih scena dalo vidjeti i u spotovima i u filmovima. No, pokazalo se da je ta pjesma i bez spota postala sada viralni hit, a kako je u međuvremenu uklonjena i zabrana s YouTubea, spot danas bilježi gotovo dva milijuna pregleda, a ljudi ispod pišu da su nas vidjeli na TikToku - ističe Andrea.

Dodaje kako je primijetila da je uz 'Maslačak' TikTok ekipa otkrila  i 'Kemiju' i 'Sijamske blizance' te da je njoj 'baza' kad vidi da djevojke snimaju video zapise uz stihove 'Čujem, zoveš me, neka, neka' posvećene tipovima koji su prekinuli s njima.