POSLJEDNJA RIJEČ GLUMICE RAZNIJEŽILA JAVNOST: Njezina asistenica otkrila što je izgovorila netom prije smrti

Legendarna Betty White, preminula je nekoliko tjedana prije svog 100. rođendana, a sada je otkriveno što je Betty izgovorila netom prije smrti.

Profimedia

Legendarna Betty White, preminula je nekoliko tjedana prije svog 100. rođendana, a sada je otkriveno što je Betty izgovorila netom prije smrti. 

Profimedia 

Glumica Vicki Lawrence, koja je glumila uz Betty White u sitcomu 'Mamina obitelj' iz 1980-ih, otkrila je posljednju riječ Betty White u intervjuu za Page Six nakon smrti glumačke ikone 31. prosinca 2021.

Kako kaže Lawrence, posljednja riječ Betty White bila je 'Allen' — ime njenog pokojnog muža, Allena Luddena.

Kada je Vicki Lawrence saznala za Bettynu smrt, obratila se kolegici i prijateljici, komičarki Carol Burnett. 'Poslala sam poruku Carol: 'Ovo je grozno. Mrzim ovo. Jednostavno je užasno vidjeti kako ljudi koje toliko volite odlaze', rekla je Lawrence. 'Carol je odgovorila: 'Znam, znam. Razgovarala sam s Bettynom asistenticom, koja je bila s njom u trenutku smrti, a ona je rekla da je posljednja riječ koju je izgovorila bila ‘Allen’.'

Profimedia 

Lawrence je nastavila: 'Koliko je to slatko? Rekla sam: 'To je preslatko. Bože, nadam se da je to istina. Stvarno se nadam da je to istina, lijepa misao.'

Podsjetimo, Betty je upoznala Allena Luddena kada se pojavila kao gost u njegovom natjecateljskom showu 'Password' 1961. Bili su jako zaljubljeni, no Betty je oklijevala kada je bila riječ o udaji za njega.

Ludden ju je zaprosio dva puta prije nego što se pristala udati za njega 1963. Bili su u braku do Allenove smrti 1981. od karcinoma u 64. godini života. Betty je tada imala 59 godina i nije pomišljala da se ikada nakon njega uda jer je on bio njezina prava ljubav.

'Imala sam 18 divnih godina s Allenom. Prva dva braka su mi bila proba', ispričala je glumica 2012. u intervjuu s Piersom Morganom.

Profimedia 

'Ako ste imali najbolje, zašto bi htjeli ostalo?', rekla je jednom prilikom na pitanje zašto nakon Luddena nije bilo novih muškaraca u njezinom životu.

Ipak, zbog jedne stvari je žalila, a to je što je odbijala Allenove prosidbe. 'Provela sam cijelu godinu, potratila ju, a on i ja smo mogli biti zajedno. Govorila sam si: 'Neću se udati za njega. Ne, neću. Neću napustiti Kaliforniju. Neću se preseliti u New York. Potratla sam cijelu godinu koju smo mogli biti skupa', rekla je glumica u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey 2015.

Inače, Betty s prvim suprugom, pilotom Dickom Barkerom nije bila ni godinu dana u braku i razveli su se 1945. godine. Za drugog supruga, pokojnog glumca Lanea Allena se udala 1947. te su se rastali dvije godine kasnije.

U galeriji pogledajte više fotografija Betty White.

Profimedia Betty White je preminula nekoliko tjedana prije 100. rođendana, a imala je zavidnu holivudsku karijeru.