'ISTINA JE DA SMO SE SVAĐALI': Duško Tošić dobio zabranu prilaska Karleuši pa otkrio detalje sukoba

Nakon što se pojavila vijest da je Duško Tošić udario Jelenu Karleušu, on se oglasio i otkrio detalje njihove rasprave.

Profimedia

Nakon što je, prema pisanju medija, između Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića izbila svađa pri kojoj ju je on navodno ošamario, nogometaš je ispitan u policijskoj postaji.

Kako otkriva Kurir, Tošić je inspektorima Policijske postaje Savski venac, gdje je dao iskaz, rekao da je šokiran jer je Jelena tako nešto prijavila policiji.

'Jelenu nisam udario, nisam je ni dirao, jedino je istina da smo se posvađali. U braku smo dugo, ja sam odan muž i otac. Najteže mi je što, umjesto da sam danas s djecom i da praznik provedem u svojoj kući, zbog prijave supruge došao u situaciju da sjedim u policijskoj postaji. Šokiran sam time što mi se događa, ne mogu razumjeti što mi se dogodilo', rekao je Duško Tošić kojemu je policija zabranila prilazak supruzi u sljedećih 48 sati.

Instagram 

Raspravi su prisustvovali i njegovi odvjetnici Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je za Kurir potvrdio da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

'Moj klijent poriče da je počinio bilo kakvo nasilje. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše', kratko je rekao Perović za spomenuti medij.

Podsjetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je u petak ujutro kada je na poziv pjevačice u njihovu kuću došla policija.

Navodno je Jelena odbila otići na liječnički pregled, a nije htjela ni doći u postaju i dati izjavu. Jelena i Duško zajedno su 15 godina, a tijekom braka dobili su dvije kćeri, Atinu i Niku.

Još fotografija Duška Tošića i Jelene Karleuše pogledajte u galeriji. 

Profimedia, Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić su u fokusu javnosti nakon navodnog incidenta.