ŠOKIRAO JE ODLUKOM, A SADA JE PROMIJENIO MIŠLJENJE: Ćorluka ovime potvrdio da želi sakriti privatni život od medija

Bivši nogometaš Vedran Ćorluka ponovno se pridružio virtualnom svijetu te aktivirao profile na društvenim mrežama.

Story arhiva

Bivši nogometaš Vedran Ćorluka ponovno se pridružio virtualnom svijetu te aktivirao profile na društvenim mrežama.

Vedran Ćorluka (35) deaktivirao je svoje profile na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci, netom nakon što je prestao biti pomoćni trener u nogometnom klubu Lokomotiv Moskvi

Matija Habljak/PIXSELL 

Naime, Vedranov profil je na društvenoj mreži Instagram prije deaktivacije bio javan, a sada je privatan

Podsjetimo, naš umirovljeni nogometaš se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti.

Ipak, nedavno se pojavio na premijeri dokumentarnog filma ‘Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča’ i nasmiješeno pozirao fotografima s kolegom nogometašem Dejanom Lovrenom.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Njegova supruga Franka Batelić na Instagramu je objavila video njihovog sina Viktora i snimkom mu čestitala drugi rođendan.

'Sretan drugi rođendan, živote moj. U tebi je toliko ljubavi. Ti si sunce mog života. Zbog toga ću uvijek biti tu', napisala je pjevačica uz video na kojemu njezin sin nestašno pokušava svirati klavir.

Ispod objave u komentarima su se nizale čestitke, a mnogi su Franki zaželjeli sve najljepše za njegov rođendan. 'Sretno', 'Sretan rođendan', 'Na mamu, sretan rođendan Viktoru', samo su neki od komentara.

Nedavno je nedostatak prstena na Vedranovoj ruci na fotografiji iz večernjeg izlaska pokrenuo glasine da je brak s pjevačicom u krizi.

Instagram 

Franka i Vedran se pak ne obaziru na glasine, te nisu u javnosti ništa komentirali, a pjevačica se prošli tjedan pohvalila da će uskoro diplomirati na davno upisanom Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Inače, zajedno su od 2012. godine, a nedavno su se uselili u 15 milijuna kuna vrijednu vilu u Zagrebu.

U galeriji pogledajte više fotografija Franke i Vedrana.

Story, Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka jedan su od omiljenih domaćih parova, a ovako su se mijenjali kroz godine.