'MOŽDA SAM IMALA SREĆE': Ana Gruica pozirala s bivšim i sadašnjim partnerom, mnogi joj zavide na obiteljskoj idili 

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić objavila je na svom Instagram storyju fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Boranom Uglešićem, bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem i njihovim sinom Maratom.

Instagram

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić objavila je na svom Instagram storyju fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Boranom Uglešićem, bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem i njihovim sinom Maratom i pokazala da je u odličnim odnosimas ocem svog sina.

Instagram screenshot 

'Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da 'ja' nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije #mission impossible', napisala je Ana na storyju uz fotku.

Podsjetimo. Ana Gruica se udala za psihijatra Borana Uglešića 2018., a njihova ljubav je, ako je suditi po objavama, svakim danom sve jača. Borana na Instagramu prati više od tisuću ljudi, a glumica je u kolovozu ove godine pokazala zajedničku tetovažu. Riječ je o kemijskoj formuli ljubavi.

Lijepa Ana često objavljuje fotografije na Instagramu svoje besprijekorne linije i savršenih outfita, a neke od njih pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Ana Gruica Uglešić u braku je s psihijatrom Boranom Uglešićem