'DA NE BI BILO DA TE UPOZORIO...': Danijela Dvornik se prisjetila Dine, pažnju ukrala Ellina mračna šala

Danijela Dvornik na aerodromu je čula pjesmu pokojnog supruga Dine Dvornika, a njihova kći Ella se našalila koristeći crni humor.

Instagram

Danijela Dvornik na Instagramu često dijeli detalje iz privatnog života, a nerijetko se prisjeti i pokojnog supruga Dine Dvornika.

Ovaj put otkrila je da ju je iznenadila njegova pjesma dok je bila na aerodromu i čekala ukrcavanje u avion spremajući se posjetiti kći Ellu i njenu obitelj.

Sjedim na aerodromu i ispraća me Dinova pjesma 'Ja bih preživio' iz zvučnika. Skoro uvijek mi je tako... U dućanu, restoranu, kafiću... Valjda zna da idem u posjet Elli i ostaloj ekipi. Divno je što ima avion iz Splita za Pulu i što ću za sat vremena premostiti put od nekih 6 sati automobilom. Balie me već nekoliko puta zvala u iščekivanju kada ću doći. Danas baka ide po njih u vrtić. Baš mi fale’, napisala je Danijela.

Mnogi su joj u komentarima pisali kako se rado sjete Dine, a javila se i njena kći Ella koja se našalila uz crni humor.

Ajde preživi let, da ne bi bilo da te upozorio hahahaha’, napisala je u šali.

Inače, Danijela je puno pozornosti privukla i nedavno kad se Dine prisjetila u emotivnoj objavi, a povod za to je bio crtež koji prikazuje njih dvoje s unučicama Balie i Lumi koje Dino nije doživio upoznati.

'Šta bi bilo,kad bi bilo. Tako bi se mogla nazvati ova fotka. Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora.Makar ga i ovako oživjeli na crtežu', napisala je uz fotku.

'Ne možeš, a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku, ili što mu je prethodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo a mi iskoristili situaciju i opalili 'selfie' prije nego nas skroz djeca ne iznerede. Često puta se uhvatim s tim mislima kad me neka situacija inspirira pa mi prođe kroz misli 'asti, a šta bi Dino sada gušta!' . Baš mi bude žao što unučice nije doživio, a i one njega. Svejedno, on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen, u našim mislima i srcima', dodala je.

Još fotografija Danijele Dvornik pronaći ćete u našoj galeriji.