SPREMA SE ZA ULOGU DJEDA MRAZA? Rijetki su prepoznali zvijezdu koja je drastično, ali potiho promijenila imidž 

Jack Black redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz privatnog života, ali nitko ga još dosad nije vidio u ovakvom izdanju.

Profimedia

Glumac Jack Black (52) proslavio se ulogom u filmu 'Rock'n'roll škola', a posljednji film , 'Jumanji: Iduća razina' izašao mu je 2019. godine.

Već neko vrijeme nije viđen u javnosti, a čini se da je svjetska pandemija koronavirusa utjecala i na njega. Fotoreporteri su ga snimili s podužom, sijedom bradom dok je u rukama nosio razne stvari. Iako je uvijek bio malo punašniji, čini se da je dobio još koji kilogram.

Inače, Jack se kad je imao samo 14 godina borio s ovisnošću o kokainu.

Profimedia 

'Imao sam puno problema s kokainom. Družio sam se s nekim prilično grubim likovima. Bojao sam se ići u školu jer me jedan od njih htio ubiti. Htio sam otići odatle', priznao je jednom prilikom.

Jedan njegov brat, Howard, preminuo je 1991. godine od AIDS-a kada je imao 36. godina. Black se 2006. godine oženio za pjevačicu Tanyom Haden, a imaju dva sina.

Na Instagramu redovito objavljuje fotografije i videa iz privatnog života, ali ga javnost dosad nije imala prilike vidjeti u ovakvom izdanju.

Profimedia Jack Black šokirao je izgledom na posljednjim fotografijama.