ZGODNI TATA NA DUŽNOSTI: Prvi put nakon glasina o pomirenju s jednom od najvećih ljepotica viđen u šetnji s kćerkicom

Glumac Bradley Cooper ovih dana provodi vrijeme sa svojom kćerkicom, a izgledao je kao doista brižan tata držeći ju za ruku tijekom jutarnje šetnje u New Yorku.

Profimedia

Glumac Bradley Cooper ovih dana provodi vrijeme sa svojom kćerkicom, a izgledao je kao doista brižan tata držeći ju za ruku tijekom jutarnje šetnje u New Yorku.

Profimedia 

Samo dan ranije, Bradley i Lea fotografirani su dok su izlazili iz kazališta Ed Sullivan u New Yorku, nakon Bradleyevog pojavljivanja u epizodi The Late Show-a sa Stephenom Colbertom.

Cooper je odjenuo tamno maslinastozelenu sportsku jaknu sa sivim hlačama, a za jutarnju šetnju odlučio se za nešto elegantnije izdanje, tamnoplavi kaput i hlače.

Profimedia 

U međuvremenu, Lea - punim imenom Lea De Seine Shayk Cooper - izgledala je preslatko u zelenom kaputu i svjetlucavim čizmicama.

Naime, Bradley (47) iz četverogodišnje veze s manekenkom Irinom Shayk (36) ima kćer Leu (4) a nedavno su se pojavile glasine da se par pomirio.

Bez obzira na prekid, i dalje njeguju iznimno prijateljski odnos zbog čega se u nekim trenucima moglo naslutiti da se ipak među njima javila i stara strast. 'On je vrlo posvećen i snalažljiv tata kojem nije potrebna dadilja. Poveo je sam Leu na dvotjedni godišnji odmor i nisam ih ni jednom morala zvati', otkrila je Irina u jednom intervjuu.

Profimedia 

Njih dvoje imaju 'vrlo prijateljski odnos', rekao je izvor za E! News.

'Nadaju se da će moći raditi stvari zajedno kao obitelj i da će je odgajati s oba roditelja koji su vrlo aktivni i uključeni u njezin život', rekao je izvor.

Izvor tvrdi i da Shayk i Cooper 'puno komuniciraju i dobri su prijatelji' jer su u korak s odgojem svog djeteta.

'Oboje vole svoju kćer više od svega i okupljaju se zbog nje', rekao je izvor. 'Dobro se slažu i sve je jako pozitivno. Još uvijek traje prijelazni rok i pokušavaju shvatiti kako će dalje funkcionirati, ali dobro se slažu.'

Profimedia 

Bradley je u posljednje vrijeme bio zauzet profesionalno, jer je igrao ulogu Stantona Carlislea u trileru Nightmare Alley, a Irina Shayk je bila prisutna na premijeri filma 1. prosinca u New Yorku.

Cooper se također pojavio u filmu Paula Thomasa Andersona Licorice Pizza u kojem glumi Jona Petersa, a trebao bi ponoviti svoj glasovni lik Rakete Rakuna za Guardians of the Galaxy Vol. 3 i blagdanski specijal u kinematografskoj franšizi.

Podsjetimo, nedavno je par tijekom šetnje bio toliko blizak da su mnogi pomislili da su ponovno zajedno. Glumac nije skidao osmijeh s lica, dok je manekenka svoje izraze sakrila maskom. Ipak, cijelo je vrijeme svog bivšeg držala za ruku.

U galeriji pogledajte više fotografija Bradleyja i kćerkice Lee.

Profimedia Bradley Cooper i kćer Lea u šetnji