SLAVNI GLUMAC U SKUPOCJENOM FERRARIJU: Okorjeli neženja navodno se oženio zbog papira, a njegova prevara se pamti

Hugh Grant viđen je sa svojim srebrnim Ferrarijem i golf palicama u ruci.

Profimedia

Hugh Grant viđen je sa svojim srebrnim Ferrarijem i golf palicama u ruci.

Profimedia 

Glumac, 61, sjedao je za volan srebrnog modela F12 u zimskoj jakni brenda Canada Goose.

S obzirom na njegov holivudski status, ne čudi što je Hugh ponosni vlasnik tako otmjenog modela, a njegov Ferrari procijenjen na 240.000 funti.

Profimedia 

Hugh, koji je fotografiran sam, oženio se svojom suprugom Annom Eberstein (41) 2018. u matičnom uredu Chelseaja u blizini njihove kuće u zapadnom Londonu vrijedne 10 milijuna funti.

Hugh je nedavno bio prisiljen odgovoriti na internetsku tvrdnju da je oženio Annu samo 'zbog putovnice'.

Profimedia 

Zvijezda je prošlog mjeseca naišla na internetsku tvrdnju o svom braku i supruzi te je odlučio stati na kraj nagađanjima na Twitteru.

Hugh, koji dijeli troje djece s TV producenticom Annom, rekao je dok je razgovarao o braku: 'Ne želim prolaziti kroz imigracijski proces u drugim zemljama u kojima bi govorili: 'Svi s Grant putovnicom ovamo, a svi ostali tamo.'

'Anna je prošla s dadiljama. Činilo se pogrešnim.'

Nakon što je na Twitteru objavio sliku zaslona s Google pretraživača, Hugh je napisao: 'Ne, nisam. Oženio sam je jer je volim.'

Profimedia 

Podsjetimo, Hugh Grant prevario je glumicu Elizabeth Hurley (56) i to javno. Naime, glumac je 1995. uhićen s prostitutkom Divine Brown. Priznao je krivnju i dobio dvije godine uvjetno.

U trenutku kada je njegova prevara procurila u javnost, bio je osam godina u vezi s Elizabeth. Ona mu je oprostila, a konačno su prekinuli 2000. Nakon svega su ostali dobri prijatelji i on je čak krsni kum njezinom sinu Damianu.

U galeriji pogledajte više fotografija Hugha Granta i njegovog limenog ljubimca.

Profimedia Hugh Grant i Ferrari