NIKAD MRŠAVIJA KOLINDA O ĐOKOVIĆU: 'Meni je Novak iznimno simpatična osoba, za njega sam navijala, ali...'

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je kod Andrije Jarka.

Profimedia

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posljednjih je mjeseci plijenila pozornost nikad vitkijom linijom. Nakon što je otišla s Pantovčaka, Kolinda je pronašla vremena za posvetiti se sebi i svom zdravlju, te je skinula dosta kilograma, a svoju novu građu ne propušta istaknuti strukiranom odjećom. 

Ove subote gostovala je kod Andrije Jarka u emisiji 'RTL Danas', a on je na svom Facebooku podijelio i zajedničku fotografiju. 

Facebook 

Kolinda je za ovu priliku izabrala kombinaciju crnih uskih hlača, kojima je istaknula nikad vitkije noge, i sakoa, a ispod je nosila majicu koju je uvukla u hlače, te se tako vidi da ima i vrlo ravan trbuh.

U intervjuu Kolinda je govorila o politici i stanju u Hrvatskoj, a nije je zaobišlo ni pitanje o Novaku Đokoviću.

'Meni je Novak iznimno simpatična osoba, za njega sam navijala u Tokiju, ali oko cijepljenja se duboko razilazimo. Ja sam na strani znanosti, na strani cijepljenja. Ovo mu jako šteti’, rekla je.

Podsjetimo Kolinda Grabar Kitarović u posljednje vrijeme puno putuje i na društvenim mrežama rado dijeli fotografije sa svoji brojnih putovanja, dok njenog supruga Jakova Kitarovića ne viđamo baš često.

Instagram 

 Puno pozornosti privukla je i za Badnjak kad je prošetala u društvu dekana ZŠEMA-a i suradnika Mate Njavre centrom Zagreba.

Naime, Kolinda od ožujka ove godine obnaša dužnost savjetnice dekana za međunarodne projekte na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. 35-godišnji doktor ekonomskih znanosti Mato Njavro, poziciju dekana naslijedio je od svog oca Đure Njavre, koji je i suosnivač poslovne škole.

Kako se Kolinda mijenjala kroz godine pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kako se Kolinda Grabar Kitarović mijenjala kroz godine