JELENA ĐOKOVIĆ LJUTA I NA NOVAKOVA OCA? 'Iznenadila ju je njegova izjava, smatra da je prvo trebao pričati s njima'

Jelena Đoković navodno nije baš dobro prihvatila jednu izjavu koju je Srđan Đoković dao na televiziji, a tiče se njene obitelji.

Profimedia

Drama koju je prvi tenisač svijeta, Novak Đoković proživljavao ovih dana u Australiji u prvi plan je gurnula i sve članove njegove uže obitelji. Njegovi roditelji, Dijana i Srđan na sve su strane davali medijske izjave i sina javno bodrili, njegova zgodna braća postala su ne baš tako tiha patnja žena diljem planeta, a mnogima je u oči upalo kako se njegova supruga Jelena Đoković nije baš puno oglašavala.

Jelena se javila samo jednom porukom na pravoslavni Božić u kojoj je zahvalila svima koji podržavaju njenog supruga, a rasplamsale su se i glasine o tome kako su odnosi između nje i Novakove majke Dijane prilično zategnuti.

Naime, Jelena navodno svekrvi ne može oprostiti izjavu u kojoj je rekla kako nije vjerovala da će Novak oženiti Jelenu. Čini se da je ova kriza samo produbila jaz između dvije najvažnije žene u Novakovom životu jer je očito da Jelena nije stajala uz njegovu obitelj prilikom javnih istupa.

Profimedia 

 Jelena je navodno jednu nepažljivu izjavu zamjerila i svom svekru Srđanu. Srđan je jednom prilikom tijekom televizijskog gostovanja izjavio da se ona i Novak s obitelji namjeravaju uskoro preseliti u Srbiju, što Jeleni nije baš sjelo.

‘Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovdje, ali još godinu-dvije i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje’, rekao je Srđan u emisiji ‘Srpski svet’.

Tom je prilikom dodao i da se nada da će se i njegov drugi sin Marko vratiti iz Španjolske.

‘Nisam baš siguran, ali ćemo sve uraditi da se vrati. Nadam se. On je u Marbelli u Španjolskoj. Mi smo se u blizini Rume stacionirali, ispod Fruške gore, tu ćemo živjeti od lheta kad završimo kuću. Nadam se da ćemo time privući našu djecu i naše unuke, da što više vremena provode tu. To je cilj. Da imaju svoju bazu, da joj se vraćaju. To je bila moja ideja’, rekao je tad Srđan.

Profimedia 

 Nakon toga, portal Svet i skandal objavio je kako je Jelena zbog te izjave prigovorila Novaku koji se navodno složio s njom.

Novak i Jelena trenutno borave u Marbelli, rado dolaze u Beograd i tu provode vrijeme, ali do sad nikad nisu pričali o tome bi li se i kad vratili u Srbiju za stalno. Zato je Jelenu iznenadila svekrova izjava da se Novak za dvije godine seli u Beograd. Ona je skrenula pažnju Noletu koji joj je rekao da je to želja njegovih roditelja, kao i da bi on volio da više vremena provode u Beogradu, ali da sve ovisi o njegovoj karijeri. Napomenuo joj je da je njemu bitno da je s njom i djecom, u kojoj god to državi bilo. To ju je malo primirilo, ali Jeleni ipak nije bilo svejedno. Smatra da je Srđan prvo trebao s njima popričati, a ne da napamet daje takvu izjavu’, ispričao je tad njihov izvor.

Više fotografija Novaka Đokovića i njegove obitelji pogledajte u galeriji.