RIJETKE FOTOGRAFIJE SLAVENA BILIĆA I SINA: Djecu slavnog Vatrenog skoro nikad ne viđamo i malo se zna o njima

Leo Bilić provodio je vrijeme na kavi s manekenkom Lućanom Mirko, dok mu se nije pridružio otac Slaven Bilić.

Profimedia

Nekadašnjinogometaš i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, 53-godišnji Slaven Bilić svojim ljubavnim i privatnim životom intrigira javnost. 

Slavni Vatreni živi daleko od očiju javnosti, a moglo bi se reći kako detalje svoje privatnosti ne voli dijeliti s pripadnicima sedme sile.

No nije nepoznanica kako je Slaven obiteljski čovjek te drži do svoje obitelji. Otac je sina Lea i kćeri Alane iz prvog braka koje je dobio s pravnicom Andrijanom Bilić. Danas ljubi 15 godina mlađu Ivanu Đeldum s kojom ima tri kćeri, Niju i Sofiju, dok je ime najmlađe kćeri nepoznato medijima.

Ovu nedjelju u hotelu Esplanade u Zagrebu, njegov najstariji sin Leo viđen je u društvu atraktivne manekenke Lućane Mirko, a nakon što je ona otišla, njemu se pridružio otac Slaven. U ležernom izdanju otac i sin uživali su u kavi i razgovoru.

Snimio čitatelj 

Mlađi Bilić promijenio je svoj imidž iz temelja pa je iz 'ljepuškastog dečkića' izrastao u ozbiljnog rokera. Pustio je dugu kosu i veliku bradu. Ipak, Slaven je dosljedan svojem imidžu te je uvijek prepoznatljiv. 

Facebook 


Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije svojim poslovnim pothvatima ne može proći nezapaženo pa se nedavno počelo govoriti kako je moguć njegov povratak u Veliku Britaniju. Bivši hrvatski izbornik nedavno je napustio Kinu, a nije tajna da voli englesku ligu u kojoj je sudjelovao i kao igrač i kao trener.

Ako se prisjetimo, vodio je West Bromwich i West Ham, igrao za West Ham i Everton, a sad mu se, kako prenose Englezi, otvara mogućnost povratka.